Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 50-es családos férfi vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50-es családos férfi vagyok, 'jó karban levő',kellemes megjelenésű, jól szituált. Feleségemmel nyitott párkapcsolatban vagyunk pár hónap óta.Milyen korosztály illik hozzám, amelynél esélyes is lennék?

Figyelt kérdés

2024. jan. 18. 13:27
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
83%
Prostik között nézelődj,másra esélyed sincs. Fiatal csajoknak akármikor jut fiatal kemény farok,nincsenek rászorulva egy ráncos,félárbócon álló brokira.
2024. jan. 18. 17:17
 22/39 anonim ***** válasza:
87%

50-es leginkább.

A feleséged, ha ad magára, annyi pasit fog összeszedni 20-70 között egy dugásra, amennyit csak akar. Ellentétben veled.

2024. jan. 18. 17:49
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm kb. 2 hete olvasott egy ilyen cikket egy nyitott kapcsolatról. Arról volt benne szó, hogy a pali nyitott kapcsolatot akart a barátnőjétől (vagy feleségétől?, nem tudom pontosan). Végül, sok győzködés, könyörgés árán megkapta, de végül úgy hoppon maradt, hogy a fal adta a másikat :)

Mikor a nő már vagy az ötödik legális félrelépésnél járt, a pasas egy nőt se tudott felszedni, így az egészet vissza akarta csinálni, de a nő már nem egyezett bele, úgyhogy alaposan megtanulta a leckét a fazon, ez is volt a nő szándéka.

2024. jan. 18. 17:51
 24/39 anonim ***** válasza:
Szegény feleség hogy ez jutott neki.
2024. jan. 18. 18:20
 25/39 anonim ***** válasza:
79%
Hihííí. Az asszonyt rakják rendesen. Te pedig itt kuncsorogsz.
2024. jan. 18. 18:20
 26/39 anonim ***** válasza:
78%
Hát én közel ötvenes nő vagyok, de majdnem 10 évvel fiatalabb pasim van. Szóval te úgy a hatvanasok között nézelődhetsz esetleg, de ők is válogatnak - mert megtehetik.
2024. jan. 18. 18:28
 27/39 anonim ***** válasza:
72%

Én csak segíteni akarok, hiába hurrognak le emiatt rendszeresen.

A kedves férfiaknak azt kellene már végre felfogni, hogy a (minőségi) nő az nem ingyen van, ráadásul még drága is.

Az öregember+szép fiatal lány nagyon jó páros, összeillenek.HA, a férfinek van pénze, egzisztenciája, társadalmi státusza, költ rendesen a csajra, segíti.

Minden más esetben egy férfi teljesen értéktelen, mert a f*sz az ingyen van.

A nőknek meg pont ellenkezőleg, mivel a f*sz értéktelen és ingyen van, tartós elköteleződés, támogató párkapcsolatot nehezebb találni.Ezt meg kell érteni.

A nyitott házasság az a gazdag férfiak sportja, akik képesek kipénzelni a csajukat.

2024. jan. 18. 19:02
 28/39 anonim ***** válasza:
elköteleződést*
2024. jan. 18. 19:02
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok már Lacit! Azóta már magába nézett
2024. jan. 18. 20:32
 30/39 anonim ***** válasza:
11%

Ha tényleg jól néz ki, és értelmes, tud kommunikálni, akkor 25-től felfelé találhat bármikor.

Ha nem stimmel ezek közül valami, akkor 60-as nők.

Amúgy lehet hogy ingyen van a f*sz, de ezen kivül semmit, de tényleg semmit se kapnak a nők.

2024. jan. 18. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!