Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-es családos férfi vagyok, 'jó karban levő',kellemes megjelenésű, jól szituált. Feleségemmel nyitott párkapcsolatban vagyunk pár hónap óta.Milyen korosztály illik hozzám, amelynél esélyes is lennék?
50-es leginkább.
A feleséged, ha ad magára, annyi pasit fog összeszedni 20-70 között egy dugásra, amennyit csak akar. Ellentétben veled.
Barátnőm kb. 2 hete olvasott egy ilyen cikket egy nyitott kapcsolatról. Arról volt benne szó, hogy a pali nyitott kapcsolatot akart a barátnőjétől (vagy feleségétől?, nem tudom pontosan). Végül, sok győzködés, könyörgés árán megkapta, de végül úgy hoppon maradt, hogy a fal adta a másikat :)
Mikor a nő már vagy az ötödik legális félrelépésnél járt, a pasas egy nőt se tudott felszedni, így az egészet vissza akarta csinálni, de a nő már nem egyezett bele, úgyhogy alaposan megtanulta a leckét a fazon, ez is volt a nő szándéka.
Én csak segíteni akarok, hiába hurrognak le emiatt rendszeresen.
A kedves férfiaknak azt kellene már végre felfogni, hogy a (minőségi) nő az nem ingyen van, ráadásul még drága is.
Az öregember+szép fiatal lány nagyon jó páros, összeillenek.HA, a férfinek van pénze, egzisztenciája, társadalmi státusza, költ rendesen a csajra, segíti.
Minden más esetben egy férfi teljesen értéktelen, mert a f*sz az ingyen van.
A nőknek meg pont ellenkezőleg, mivel a f*sz értéktelen és ingyen van, tartós elköteleződés, támogató párkapcsolatot nehezebb találni.Ezt meg kell érteni.
A nyitott házasság az a gazdag férfiak sportja, akik képesek kipénzelni a csajukat.
Ha tényleg jól néz ki, és értelmes, tud kommunikálni, akkor 25-től felfelé találhat bármikor.
Ha nem stimmel ezek közül valami, akkor 60-as nők.
Amúgy lehet hogy ingyen van a f*sz, de ezen kivül semmit, de tényleg semmit se kapnak a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!