Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-es családos férfi vagyok, 'jó karban levő',kellemes megjelenésű, jól szituált. Feleségemmel nyitott párkapcsolatban vagyunk pár hónap óta.Milyen korosztály illik hozzám, amelynél esélyes is lennék?
Figyelt kérdés
2024. jan. 18. 13:27
11/39 anonim válasza:
10-es te a kérdező vagy másik fiókkal?
12/39 anonim válasza:
Nem én eg 20 éves lány vagyok. És nem egy korombelit ismerek aki belemegy ilyenekbe.
13/39 anonim válasza:
Csak ugy szorakozasbol vagy terites elleneben?
14/39 anonim válasza:
Kérdező, a pár hónap alatt sikerült felszedned valakit?
15/39 anonim válasza:
12 faxt vagy 20eves lány te kamuprofil, ki vagy tiltva.
16/39 anonim válasza:
Passz, de a feleségednek már nyilván bőven van jelentkező 18-60 éves korig. Gyanítom, a nyitott kapcsolat a te ötleted volt és azt hitted, majd a lábaid előtt hevernek a nők, neked csak válogatnod kell, pedig a valóság az, hogy egy nő szexre bármikor talál pasit, amilyet csak akar, a pasiknak viszont nagyon kell teperni érte. És gyakran az a vége, hogy az asszony rájön, hogy mégis inkább monogám kapcsolatot akar - valaki mással. Annyi ilyen sztorit láttam... Ment az önámítás, hogy á, nem, az ő felesége nem olyan, jó neki ez a helyzet. Aztán meg jött a nagy pislogás, mikor megkapta a válóperes papírokat....
17/39 anonim válasza:
Nem akarok tapló lenni de a feleséged 1 körön 50-et ver Rád. Ebben biztos lehetsz.
18/39 anonim válasza:
16, redditen annyi ilyen sztorit olvasok, hogy nem igaz. Honnan szedik 50-es fószerek, hogy van rájuk kereslet?
19/39 anonim válasza:
én 40+-os szingli nő vagyok, de én is 50 alatt keresek.
20/39 anonim válasza:
Őszintén Lacikám.Egy fiatal nő minek állna szóba egy 50-es öregemberrel, ha még pénzt sem adsz neki, nem segítesz neki, nem is lendítessz semmit az életén?
F*szt kaphat a saját korosztályában is, nálad klasszisokkal jobb kinézetű férfiaktól, ugyanúgy nem nyújtanak azok sem semmi egyebet.
Te örülhetsz neki, ha valami magányos öregasszony egyáltalán a beszélgetésre ráfanyalodik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!