Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az egyenlőség világában miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyenlőség világában miért fontos az, hogy egy 28-32 éves korú férfi jobban álljon anyagilag mint egy vele egyidős nő?

Figyelt kérdés

Lassan ez határozza meg az ismerkedést az átlagos nők nagy részénél. Az egyenlőség világában ők is megtudnák teremteni azokat a vagyoni javakat, amikre vágynak, de mégis inkább a férfiakra hagyatkoznak.

Akinek nem inge...

2024. jan. 18. 06:52
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Természetesen amíg nem terveztek közösen, addig mindenki állja a saját nyaralását és nem vagy köteles megvenni neki ezt - azt, ha nem akarsz, ő is keres, nem?

Azt úgyis látni, hogy mennyire odaadó egy férfi, pénztől függetlenül, mert van, ami ingyen van.

2024. jan. 18. 10:27
 32/47 anonim ***** válasza:
55%
Egy egyenlő világban miért természetes hogy a nő főz, mos, takarít, foglalkozik a gyerekkel többet?
2024. jan. 18. 10:57
 33/47 A kérdező kommentje:

Nem természetes, csak egyeseknél. Normális férfi ugyanúgy kiveszi a részét ezekből a dolgokból. A saját negatív vagy beképzelt dolgaidat nem kell általánosítani. Mikor a barátnőmmel együtt éltem akkor én ugyanúgy takarítottam, mostam és segítettem a főzésbe, intézem az autója szervizeit meg egyebek.

Az, hogy valaki a retardáltakkal áll össze akik azon kívül, hogy a kanapén döglenek és utána általánosít, nem az én hibám.

2024. jan. 18. 11:04
 34/47 anonim ***** válasza:

32. Nem akarok gyereket. Olyan nőt viszont akarok, aki eljár 8 órát dolgozni mint én, aztán a házimunka felét megcsinálja ő, a másik felét meg én. Aztán a nap további részében boldogan vagyunk egymással, vagy a hobbiinkal.

És nem hiszem hogy ehhez hatalmas fizetéseket, meg évekig tartó udvarlás amit a férfi fizet és szervez, lenne korrekt elvárni.

2024. jan. 18. 11:05
 35/47 anonim ***** válasza:
49%

"Az, hogy valaki a retardáltakkal áll össze akik azon kívül, hogy a kanapén döglenek és utána általánosít, nem az én hibám."

Az, hogy te olyan csajokkal jössz össze, akik elvárják, hogy tartsd el őket, nem a mi hibánk, csak a tied.

2024. jan. 18. 11:05
 36/47 A kérdező kommentje:

35 - Egy szóval sem írtam, hogy összeálltam volna ilyennel. Kb. instant ki lehet szűrni ezeket, pár randi után, de lehet elég egy-két beszélgetés is. Nem kell kiforgatni a szavakat, ha nincs igazad. Tipikus női gondolkodásra utal.

34 - Normális nő nem is vár el ilyet, ezek az anyagias nők igényei/elvárásai.

2024. jan. 18. 11:08
 37/47 anonim ***** válasza:
0%

De ha az ilyen nőket kerülöd, mi az isten értelme van a kérdésnek? Egy csomó értékrend van, ami nekem nem fekszik. Miért tölteném az időmet olyannal, ami taszít?

Magyarázd el kérlek, mert női gondolkodással nem tudom felfogni, valaki miért foglalkozik olyan nőkkel, akikkel nem akarna kapcsolatban lenni.

2024. jan. 18. 11:11
 38/47 A kérdező kommentje:
Mások véleménye érdekel a témával kapcsolatban, ezért van ez az oldal létrehzova.
2024. jan. 18. 11:13
 39/47 anonim ***** válasza:
De miért? Ezek szar emberek, miért akarod, hogy valaki bizonygassa neked, hogy jók? Mi baj van veled?
2024. jan. 18. 11:15
 40/47 anonim ***** válasza:
74%
#33, 34 tök jó hogy ti ilyen tökéletes példányai vagytok a férfi nemnek, de ma Magyarországon a kapcsolatok 90 százalékában az a bevett szokás hogy a nő tesz otthon többet.
2024. jan. 18. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!