Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyenlőség világában miért fontos az, hogy egy 28-32 éves korú férfi jobban álljon anyagilag mint egy vele egyidős nő?
Lassan ez határozza meg az ismerkedést az átlagos nők nagy részénél. Az egyenlőség világában ők is megtudnák teremteni azokat a vagyoni javakat, amikre vágynak, de mégis inkább a férfiakra hagyatkoznak.
Akinek nem inge...
20#
Női szemmel én nem hozom ennek a nőnek a színvonalát. Mégis olyan férfi van mellettem, aki szeret és becsül. És nem azért mert megalkuvás. Előttem is volt jópár kapcsolata.
Szeret és szó szerint a tenyerén hordoz.
Többet keres mint én, de ez sosincs felhozva. Nem szeretné ha sokat dolgoznék, jobban örül neki, hogy itthon vagyok a kicsivel. Nem néz le miatta, és még itthon is besegít. Cserébe mit kap? Nyugodt családi hangulatot. Szeretetbe érkezik haza, egy olyan helyre ahol megbecsülik, tisztelik és nagyon szeretik.5 év alatt egyszer sem veszekedtünk.
Nekem sem büdös a munka. Rengeteget dolgoztam életemben. Rengeteg mindenben kipróbáltam magam. Nagyon sok fizikai munkát végeztem, férfiakat meghazudtolva. Ő nem szeretné, hogy ezt folytassam. Így nekem most a gyerek mellett, csak adminisztratív feladataim vannak.
A legtöbb nő felénk nem keres 600 - at, sőt a fele is jónak számít. Aki meg ennyit keres, annak meg olyan melója van, hogy nem fog neked házitündért játszani.
Amikor lényegesen kevesebbet kerestem, mint a férjem, vittem a háztartást egyedül. Most már nem vagyok hajlandó, energiám sincs rám, de mivel több a fizum, látja, hogy fáradtabb is vagyok, nekiállt ő is főzni, takarítani. Kinek mi éri meg.
Ha neked gond a fizetés, legyetek külön kasszán, mindenki fizeti a magáét, arra meg ne is számíts, hogy közös ingatlan vagy gyerek lesz, mert nem fog tudni a nő megélni plusz gyerek eltartani, ha gyeden lesz. Ha meg utána munkanélküli kisgyerekkel... melletted ezt senki nem tudja bevállalni, mert nem nyújtasz anyagi biztonságot.
27#
35 éves vagyok, túl vagyok jópár randin. Ismerkedtem élőben, ismerkedtem társkeresőn. Fedéld sose vártam a fejem felé, mert sose voltam hajléktalan.
Viszont sose engedtek fizetni egy étteremben, egy nyaraláson, egy moziba sehol. Max egy kávéra tudtam meghívni őket mert azt elfogadták.
Ennyi erővel nem csak a nőket kéne szídni, hanem a férfiakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!