Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az egyenlőség világában miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyenlőség világában miért fontos az, hogy egy 28-32 éves korú férfi jobban álljon anyagilag mint egy vele egyidős nő?

Figyelt kérdés

Lassan ez határozza meg az ismerkedést az átlagos nők nagy részénél. Az egyenlőség világában ők is megtudnák teremteni azokat a vagyoni javakat, amikre vágynak, de mégis inkább a férfiakra hagyatkoznak.

Akinek nem inge...

2024. jan. 18. 06:52
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
62%
Menj ki a való világba. Ott semmi ilyen női elvárás nincs! Ez csak a gyakori népe terjeszti hergelés szempontjából.
2024. jan. 18. 07:03
 2/47 A kérdező kommentje:
Valóban, az offline ismerkedéseimnél nem tapasztaltam ezt a dolgot sose.
2024. jan. 18. 07:04
 3/47 anonim ***** válasza:
28%

Amiért a munkahelyi halálos balesetek 95%-a még mindig férfi. A veszélyes melókat végezzék csak a férfiak, mert "ez a klasszikus nemi leosztás".

Az egyenlőségből mindig csak a kedvező darabkák kellenek a nőknek, a hátrányok nem.

2024. jan. 18. 07:22
 4/47 anonim ***** válasza:
58%

veszélyes melókat végezzék csak a férfiak, mert "ez a klasszikus nemi leosztás".

Nem egy és nem két nő hal bele egy szülésbe is. Szóval lehetne ezt feszegetni, de nem érdemes.

2024. jan. 18. 07:43
 5/47 anonim ***** válasza:
15%
Mér úgy tűnik neked hogy a nők 50/50 arányban udvarolnak a férfiaknak? Nem. Akkor hol itt az egyenlőség?
2024. jan. 18. 07:44
 6/47 anonim ***** válasza:
31%
offline is létezik ez, csak ott nem olyan feltűnő online egyszer csak eltűnik a csaj, gostingol offline hiába jött össze mással ugyan úgy össze futnak az emberek a kávé gépnél és ott muszáj pár mondatot ki préselnie magából mert ha kusba van mindig furcsának tűnhet. ugyan az játszódik le mind a kettő térben csak online éles a váltás a közeg jellegéből adódóan.
2024. jan. 18. 07:46
 7/47 anonim ***** válasza:
23%

Az ilyen femcelek miatt akik kényszeresen igazolják az aranyásásukat

[link]

2024. jan. 18. 07:52
 8/47 A kérdező kommentje:

4 - Azért közel nem halnak meg annyian szülésben mint munkahelyi balesetben. Ha szülésben meghal valaki, az kb híradó értékű, a munkahelyi balesetek pedig nem.

Én az elvét nem értem ennek a dolognak, mert az oké, ha elvársz valamit amit te is tudsz adni. Viszont ha olyat vársz el amihez neked sincs semmi közöd, az számomra nem egy reális dolog.

Az elmúlt 3 évben kb. 4 nővel volt komolyabb viszonyom, ebből egy nagyon jól keresett, a másik 3 meg 400e forintot se.

Vajon kik akarták a legtöbbet kihúzni belőlem az anyagiak terén? Azok akik keveset kerestek. Kvázi azt éreztem, hogy ezek a nők rajtam akarnak felkapaszkodni és elérni vagy megvalósítani olyan dolgokat amiket nem tudtak amúgy. Kettő ezért lett kuka, a harmadik meg engem offolt ki.

Az aki jól keresett, jobban mint én, egyáltalán nem volt anyagias. 20 ezer forint volt kettőnk között a különbség az ő javára. Én akkor 600-at, ő 620-at keresett.

2024. jan. 18. 07:54
 9/47 A kérdező kommentje:
7 - Ez a csaj is full átlag vagy még kicsit alatta van. Egyáltalán nem jó nő, megártott neki az 5 perc hírnév. A hangja, a kifejezési stílusa meg ezek nagyon taszító, látszik rajta, hogy buta. Kinézetre meg átlagos vagy alatti, de semmiképp nem átlagfeletti.
2024. jan. 18. 07:57
 10/47 anonim ***** válasza:
32%

9#

Neked ez a csaj full átlag vagy alatti.másnak ő lesz a minden. Egy ilyen nőt nagyon sok férfi fogja a tenyerén hordozni. Ès ha egy picit értenéd is azt amit mondani akar.. sok férfi megérti, ès pont ezért sírtok ti itt.

2024. jan. 18. 08:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!