Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyenlőség világában miért fontos az, hogy egy 28-32 éves korú férfi jobban álljon anyagilag mint egy vele egyidős nő?
Lassan ez határozza meg az ismerkedést az átlagos nők nagy részénél. Az egyenlőség világában ők is megtudnák teremteni azokat a vagyoni javakat, amikre vágynak, de mégis inkább a férfiakra hagyatkoznak.
Akinek nem inge...
Amiért a munkahelyi halálos balesetek 95%-a még mindig férfi. A veszélyes melókat végezzék csak a férfiak, mert "ez a klasszikus nemi leosztás".
Az egyenlőségből mindig csak a kedvező darabkák kellenek a nőknek, a hátrányok nem.
veszélyes melókat végezzék csak a férfiak, mert "ez a klasszikus nemi leosztás".
Nem egy és nem két nő hal bele egy szülésbe is. Szóval lehetne ezt feszegetni, de nem érdemes.
4 - Azért közel nem halnak meg annyian szülésben mint munkahelyi balesetben. Ha szülésben meghal valaki, az kb híradó értékű, a munkahelyi balesetek pedig nem.
Én az elvét nem értem ennek a dolognak, mert az oké, ha elvársz valamit amit te is tudsz adni. Viszont ha olyat vársz el amihez neked sincs semmi közöd, az számomra nem egy reális dolog.
Az elmúlt 3 évben kb. 4 nővel volt komolyabb viszonyom, ebből egy nagyon jól keresett, a másik 3 meg 400e forintot se.
Vajon kik akarták a legtöbbet kihúzni belőlem az anyagiak terén? Azok akik keveset kerestek. Kvázi azt éreztem, hogy ezek a nők rajtam akarnak felkapaszkodni és elérni vagy megvalósítani olyan dolgokat amiket nem tudtak amúgy. Kettő ezért lett kuka, a harmadik meg engem offolt ki.
Az aki jól keresett, jobban mint én, egyáltalán nem volt anyagias. 20 ezer forint volt kettőnk között a különbség az ő javára. Én akkor 600-at, ő 620-at keresett.
9#
Neked ez a csaj full átlag vagy alatti.másnak ő lesz a minden. Egy ilyen nőt nagyon sok férfi fogja a tenyerén hordozni. Ès ha egy picit értenéd is azt amit mondani akar.. sok férfi megérti, ès pont ezért sírtok ti itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!