Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kapcsolatban a két fél kereseti különbsége tud probléma lenni?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha a férfi keres 750 ezret, de a nő csak 400e forintot vagy fordítva.2024. jan. 17. 09:33
11/25 anonim válasza:
5ös vagyok, teljesen mindegy milyen pozícióban dolgozik a pasi, plusz infóként mondtam, itt a lényeg, hogy a nő 3x annyit keres, és boldogak így is.
12/25 A kérdező kommentje:
Valljuk be, ez a ritkábbik eset.
Általában a nők, ha meghallják, hogy valaki kevesebbet keres akkor instant kuka a csávó.
2024. jan. 17. 09:47
13/25 anonim válasza:
Akkor ne nálad gazdagabb nőknél próbálkozz.
14/25 anonim válasza:
Nem ha a két ember jól tudja kezelni és nem fillérezget.
400 már nem olyan rossz Magyar viszonylatba.
N 31
16/25 anonim válasza:
Heti 400000 forint nem rossz havi kb semmi.
17/25 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok mi lesz akkor, amikor a gazdagabb menne Bora Bora-ra, a másiknak meg arra sincs pénze, hogy moziba elmenjenek.
Halott ügy az ilyen.
18/25 anonim válasza:
"Általában a nők, ha meghallják, hogy valaki kevesebbet keres akkor instant kuka a csávó."
Inkább a férfiak hiúsága nem szokta elviselni, ha az asszonyka többet keres nála.
19/25 anonim válasza:
17 mi pl voltunk tavaly nyáron 😅. Megoldottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!