Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen egzisztenciális tulajdonságú férfiakkal állnátok le szívesen?
10 Általában nem szoktam, főleg ha nagyon szélsőséges / sokak számára azonosulhatatlan véleményt fogalmazok meg - nyilván ilyen is van.
De tudod, van az, amikor csak látnak egy számot, ami nagyobb, mint a bankszámlájukra érkező összeg, és így visszakézből lepontozzák a választ anélkül, hogy a leghalványabban is átgondolnák a konkrét tartalmát.
Amúgy meg rohadtul le kéne szarni, igazad van.
A fizetés mennyiségénél sokkal fontosabb nekem az, hogy a pénzügyei tudatosan kezelje. Ne halmozzon fel adósságot, ne vegyen fel hitelt mindenféle baromságra és ne verje el a pénzt a hónap első hetében.
Se saját lakás, se autó nem elvárás nekem. Hogy ne másokon élősködjön az viszont elvárás. Még az sem baj, hogyha átmenetileg nem talál munkát. De ha annyiból áll az élete, hogy otthon vakargatja és bőven megfelelő neki az, hogy szülei vagy mások eltartsák, azzal nem tudok mit kezdeni. Akkor sem, ha a szülei milliomosok és megkap mindent. De az ilyen here életvitel taszító.
Nekem amúgy van saját házam, autóm és megtakarításom is, szóval igen, tudom hozni az "elvárásaimat".
Minél szegényebb annál jobb
A gazdagok undorító módon viselkednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!