Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen egzisztenciális tulajdonságú férfiakkal állnátok le szívesen?
Olyan elvárásaim vannak, amiket magam is teljesítek tudok:
- önálló háztartásban éljen
- jó kilátásai legyenek a munkában (nem kell azonnal hatalmas fizetés, de legyen lehetősége és hajlandósága fejlődni)
- bánjon tudatosan a pénzzel, de azért fiatalok vagyunk - használjuk ki (értsd, ne az legyen, hogy végignyomorogjuk a huszas, harmincas éveinket azért, hogy majd 55 éves korunkban vegyünk egy garzont
.)
- mivel nekem sincs, ezért saját lakást vagy autót nem várok el
1, Egyébként, ha kéne mondanod egy fizetést, akkor mennyit mondanál?
Amúgy korrekt.
Én valahogy sose néztem ilyesmit. Vagy csak szerencsém volt, amiért normális fizetésű emberek jöttek az életembe, akik tetszettek. Nálam rendben van egy tanári fizu is simán. Kertes házam is, nem várom el, hogy neki legyen külön, eddig így volt, és az ő lakásuk lett addig kiadva.
N
Nekem 450 és 650 között mozog a nettó fizetésem annak függvényében, hogy mennyit túlórázom. (Van, hogy 40-50 órát egy hónapban.) Ilyen nagyságrend lenne ideális a párom részéről is, de most érted... Ha kevesebbet keres, de nagyon tetszik, akkor nem fogom 10-20-30 vagy akár 100 ezer forint különbségért sem visszautasítani. Csak kb legyen azonos az életszínvonalunk.
Meg ugye nem elvárás részemről a saját lakás (nem is volt eddig pasim, akinek saját ingatlana lett volna), de ha mégis van, akkor hiába keres 130 nettóval kevesebbet, mert a hó végén pontosan ott van, ahol én. Vaaaagy hiába keres többet, ha azt eldohányozza meg minden második nap elsörözgeti, ne adj isten szerencsejátékozik.
Arról ne is beszéljünk, hogy takán kevesebbet keres és anyagilag alacsonyabb színvonalon él, de több szabadideje van, mint nekem és sokkal relaxáltabb. Lehet, hogy ő mondja azt, hogy neki egy lazább életvitelű barátnő kell. (A legutóbbi kapcsolatom...)
Szóval a nap végén nem CSAK a fizetés, hanem leginkább az életmód számít szerintem.
Annyira imádom azt a tendenciát, hogy pontozzuk le, akinek magyobb a fizetése, mint a miénk. :D Még akkor is, ha leírja a hátulütőit, vagy azt hogy egy kapcsolata konkrétan a folyamatos munka miatt ment tönkre, és bizony érti az exét, amiért ez nem fért bele neki. Sőt leírja, hogy az életmód igazából lényegesebb, mint a konkrét számok.
Megérteni, amit ír? Áh, nem. Irgumburgum többet keres, pontozzuk le. :D Istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!