Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor kezdtek el kételkedni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kezdtek el kételkedni a nemi identitásodban amiatt, hogy nincs párod?

Figyelt kérdés
2024. jan. 16. 23:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%

A nemi identitás azt jelenti hogy férfinek vagy nőnek tartod magad azt éled meg (alapvetően a biológiai nem alapján bár a woke szerint ugye lehetsz egyéb stb.).

Na de a lényeg hogy elég egyértelműen észlelhető hogy férfi vagyok és ez nem változik attól hogy egyedülálló vagyok-e vagy sem.

2024. jan. 16. 23:36
 2/19 A kérdező kommentje:

*szexuális irányultságodban

Így értettem.

2024. jan. 16. 23:38
 3/19 anonim ***** válasza:
20%

Nalam kicsivel utana kezdodott, hogy (a tagabb csaladtagjaim) lebuz.iztak, miutan leszereltem.

39F incel

2024. jan. 16. 23:45
 4/19 anonim ***** válasza:
39f de azóta geomaxxoltál exotikus európai férfiként
2024. jan. 17. 00:18
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Sosem azért kezdtem el kételkedni a szexuális irányultságomban, mert nem volt épp párom.
2024. jan. 17. 02:00
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

6

És te miben kezdtél el kételkedni, amikor letöltötted és megnézted a videókat, amelyekben épp gyerekek testét, lelkét teszik tönkre?

Nem kezdtél el kételkedni abban, hogy megérdemled a levegőt?

2024. jan. 17. 02:37
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

9

Azt se tudom, ki vagy, így semmi értelme azt mondani, hogy nem te szítod a tüzet 2 és fél pipával.

Ugyanaz szítja, mint eddig. Gondolom, azért van 2 és fél pipája, mert ennyire állt be pár nap után a friss accountja.

Amúgy érdekes, hogy azt mondod, hogy a tróger 6-ossal "sem" értesz egyet. :D

Mert még kivel nem? Ő kezdte itt a hergelést egyedül.

Én csak válaszoltam normálisan a kérdésre, ő jön kötekedni.

Meg nemcsak ide, hanem lassan minden egyes válaszomhoz.

2024. jan. 17. 02:43
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Hát a hergelőkkel és kötekedőkkel semmi esetben sem. Főleg akik aljas eszközöket használnak mások lejáratására. De akkor látom még el fogtok csatázni egy darabig. Nem egy vidám történet, az biztos.
2024. jan. 17. 02:47
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

Szóval már a pipáim számát is figyelnem kéne és a szerint válaszolni hogy nehogy összekeverjenek más noname emberrel? :DD::D:D:D:DDDD

Hubert te meg meg fogod bánni ezeket ennyit mondok. :))

2024. jan. 17. 02:48
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Egyedül ők használnak aljas mocskos eszközöket. Hazudozás,vetítés és kényszeres áldozat szerep.
2024. jan. 17. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!