Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mekkora szerepet játszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora szerepet játszik a saját származásod/identitásod a párkapcsolataidban?

Figyelt kérdés
Még konkrétabban: ha pl. vki tudja magáról, hogy ő sváb, tót vagy akár rác...stb. az kiütközik -e a párválasztásakor vagy nem tulajdonít neki különösebb jelentőséget
2010. aug. 27. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Én sváb vagyok, a barátom meg tót, de eszembe nem jutna ilyen alapján dönteni...:O Nem is értem a feltevést. Ha valakit szeretek, nem mindegy, hogy melyik rasszba tartozik?
2010. aug. 27. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Örmény, zsidó, sváb és francia (döntően örmény és zsidó) gyökerekkel rendelkezem. Nem látszik rajtam, és az életemben sem játszik különösebb szerepet. Párválasztáskor sem. De azért sok férfi mondta már, hogy tetszik neki a multikulturális mivoltom.
2010. aug. 27. 15:46
 3/8 Foorty ***** válasza:
Cigány ne legyen.. többit leszarom. Jó kis román szukák vaúúúúúúúú :P
2010. aug. 27. 15:47
 4/8 Funktasztikus ***** válasza:
bennem van egy csepp viir:)(roma) de semi ne látszik belöle
2010. aug. 27. 15:56
 5/8 anonim ***** válasza:
A barátom sváb,és nem érdekli,hogy én magyar vagyok.Elfogad így,és nagyon szeret:)
2010. aug. 27. 16:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Én meg bunyevác vagyok.Az asszony meg orosz.
2010. aug. 27. 16:20
 7/8 poetic ***** válasza:

Azért az, hogy valaki sváb vagy tót teljesen más mint a zsidó meg a cigány. Nem negatív/pozitív értelemben, hanem teljesen más jellegű.

Az is más, hogy valakinek ez a származása vagy gyakorolja is az identitásnak megfelelő jogokat. Pl. a fiú gyerek apja nevének továbböröklése 3. névként jellemző szokás a sváb, "hagyományokat" gyakorló embereknél.

Azt mondja valaki, hogy tót, de a másik semmit nem tud róla mert nem ismeri. Régi mondás, remélem jól idézem: "Engedd be a tótot, kiver a házadból".

A zsidó, cigány genetikai eredetű részben vagy teljesen elkülönült népcsoport. Talán hallottatok már olyat, hogy egy mélyen zsidó (vallásával együtt) nem igazán vehet el nem zsidó partnert.

Görögöknél még sok családban mindig hagyomány, hogy nem nézik jó szemmel, ha a partner nem görög...hát még ha török :D

A tótok vagy a svábok más jellegű társadalmi csoportok. A szokásokat, amik sajátossá teszik vagy elhagyják vagy nem okoznak nagy problémákat egy kapcsolaton belül. Vannak persze kivételek...

2010. aug. 27. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:
A párom elvileg magyar,de Romániában született, szóval neki kettős államporgásága volt.De én már jártam cigány fiúval is,de az tény h.nem mertem otthon megmondani,pedig velem tök normális volt a fiú.Amúgy én magyar vagyok, bár a mamám bajor származású volt.
2010. aug. 30. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!