Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ebben a kategóriában minden nő jól keres (mondjuk nettó 500e forint felett), a való világban meg a legtöbb a nettó 400ezret se képes megkeresni?
Itt olvasgatom néha, ha egy férfi 500-600e forintot keres az nem nagy cucc etc. merthogy ezt ők nőként is megkeresik. A valóság viszont nem ez, jó ha 10ből 2 keres 400e forint felett nettóba.
Full kamu profilok vagy esetleg valóban itt gyűlik össze a jól kereső nők tömege?
Jó kérdés, erre én is kíváncsi lennék. Mint ahogy mindenki egyetemre jár, de jószerével írni sem tudnak.
N
Én már futottam bele olyan emberbe aki azt mondta, hogy 800at keres és kiderült, hogy a bruttója annyi.
A másik meg ez a lakás téma. Mikor valamelyik irkálja, hogy 20x évesen önállóan, tehermentesen vett lakást. Aha, persze. Egyik csaj ismerősöm is elvileg így vett, azt kiderült, hogy az anyja fizette a 85%át a lakásnak. :D
4 - Azért jóval többen keresnek 400 felett. Alapból sok műszakozik, a legtöbb normális gyárban ott kijön a 400 feletti bér, csak nem borsodban etc. :D
Én is bőven felette keresek, diplomámat pedig még csak most csinálom. Állandó nappalos munkarend, nettó 580e forint.
"a nemek közötti bérszakadék, amely a nők általában alacsonyabb fizetését jelenti ugyanazért a munkáért, "
Nem unjátok még ezt a kamut?
8 - na erről beszélek 😂
Érdekes én nem találkozok ilyen nőkkel sűrűn, ellenben olyanokkal akik diplomával meg az 500at se keresik meg, elég sokkal.
Sokan szépítenek. Amennyiben igaz is, akkor sem mérvadó a te mintád, mert releváns statisztikai konklúziót úgy sem tudsz belőle levonni a kis buborékod miatt (te "valóságod"). Maximum mondhatod azt, hogy az ismerőseid körében ennyi meg annyi stb.
Sosemnem értettem a pénzen pörgést, keresel amennyit keresel, oszt jó napot. Számomra sokkal fontosabb az, hogy az legális legyen és szeresse csinálni. (Hhha, párt keresnék)
Ezért is becsülöm azokat a szakmákat végző embereket akik nem keresnek jól, de hivatástudattal végzik aztatat. :) (pl.: tanárnő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!