Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki egy harmadik miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki egy harmadik miatt lép ki a kapcsolatból, mennyire törvényszerű, hogy utána azt az új párját is hasonlóan fogja elhagyni?

Figyelt kérdés

jan. 15. 17:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Miért szégyellje? Semmi rosszat nem írt.
jan. 15. 19:23
 12/18 A kérdező kommentje:
Egyébként én vagyok a férfi.:)
jan. 15. 19:24
 13/18 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem meg ne ebből indulj ki. Sok embernek adódik ilyen az életében, és utána még sok minden alakulhat másképp.

Amúgy meg egy jó kapcsolatból úgyse lehet elvinni senkit, ezen kell rajta lenni, hogy jó legyen és ne akarjon menni a másik..

jan. 15. 20:29
 14/18 anonim ***** válasza:
63%
Azért azt is gondold végig, hogy kapcsolatban van, és veled pedig flörtöl. Miért nem szakít ha veled akar lenni? Ez egy korrekt lezárása egy kapcsolatnak, és emelt fővel lehet új kapcsolatot kialakítani. Sajnos a kiszemelted probléma megoldó képessége ez, hogy kialakít egy másik kapcsolatot, és amikor az teljesen elromlott majd átcsúszik melléd. Pedig azt az energiát amit belédfektet, azt a párkapcsolata javítására is fordíthatná. Ha ne adj isten szex is volt köztetek, akkor mire gondolsz, ha veled lesz kapcsolatban lesz bármilyen lelkifurdalása ha véletlen lefekszik mással?
jan. 15. 21:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnék benne megbízni pontosan amiatt amit írt a 14.
jan. 15. 21:18
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

Egyáltalán nem törvényszerű. Mi egymás miatt váltunk el, nekem is mondták, hogy majd engem is ott fog hagyni. Nem így lett.

N

jan. 15. 22:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
16. Még így lehet!
jan. 16. 06:33
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

17# Aki sosem csinált ilyet, az is leléphet bármikor. :)

Amúgy meg ha megismersz valakit, nem feltétlen fogod tudni hogy volt-e már ilyesmi az életében előtted, nem biztos hogy eldicsekedik vele. Ezáltal akkor ne is ismerkedjünk senkivel inkább. :)

jan. 16. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!