Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek? Nem jó a pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem jó a pár kapcsolatom most van egy harmadik személy.

Figyelt kérdés
Nem jó a pár kapcsolatom . Ezt egy másik kérdésben leírtam . Nem szakítottam a párommal mert könyörgött egy utolsó esélyért. De azóta se változott semmit sem. De van egy srác vele beszélgetek pár napja és nem tudom , szerintem szakitanom kellene most már. Mit tegyek?

2023. nov. 16. 18:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Szakíts.
2023. nov. 16. 18:48
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Párkapcsolatom egybe írjuk😁 a kérdésre válaszolva mivel minden részletet nem tudunk csak azt amennyit leírsz, így nehéz segíteni..
2023. nov. 16. 18:52
 3/18 anonim ***** válasza:
96%
ha Eeldöntötted már hogy mit akarsz akkor meg minek írtál ide?
2023. nov. 16. 18:57
 4/18 A kérdező kommentje:
2. Uh bocsi nem vettem észre , hogy elírtam de köszönöm hogy szóltál. Egy másik kérdésemben hosszasan kifejtettem milyen is a párommal a kapcsolatom. Röviden csak annyi se testileg se lelkileg nem adja meg nekem a minimumot sem. Sose lep meg csak ha szólok érte, nagyon kevés a szex heti egy ha talán van pedig fiatalok vagyunk én 19/N ő pedig 26/F. Sose bókol nem visz el randira sem és több mint egy éve vagyunk együtt és 4 szer jött csak át amúgy mindig én megyek át.
2023. nov. 16. 19:33
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
A leírtak alapján szakíts vele, semmi értelme tovább húzni.
2023. nov. 16. 19:36
 6/18 A kérdező kommentje:

A barátommal több mint egy éve vagyunk együtt , de egyre több a baj ... De nem tudom szakítsak e?

Ez a másik hely ezt ha bemásoljátok kidobja itt kifejtettem azt , hogy milyen is velem.:(

2023. nov. 16. 19:37
 7/18 anonim ***** válasza:
13%
Megérdemled!
2023. nov. 16. 19:39
 8/18 anonim ***** válasza:
88%
Dobd ki
2023. nov. 16. 20:05
 9/18 anonim ***** válasza:
79%
Egyik kapcsolatbol a masikba ugranal.. ezek komoly mentalis zavart okoznak az emberben nem az elejen jon ki ha nem kozben.
2023. nov. 16. 20:42
 10/18 A kérdező kommentje:
A mostani páromnak akinek adtam esélyt nincs már inránta érzelmem ezért is mertem a másik srácal beszélni. De vele eddig csak sima barátok vagyunk. De attól tartok hogy a srác akivel beszélek lehetne komolyab is és ő sokkal kedvesebb és figyelmesebb mint a párom valaha volt. A mostani párom már a legelejétől kezdve hideg és rideg volt velem
2023. nov. 16. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!