Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek? Nem jó a pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem jó a pár kapcsolatom most van egy harmadik személy.

Figyelt kérdés
Nem jó a pár kapcsolatom . Ezt egy másik kérdésben leírtam . Nem szakítottam a párommal mert könyörgött egy utolsó esélyért. De azóta se változott semmit sem. De van egy srác vele beszélgetek pár napja és nem tudom , szerintem szakitanom kellene most már. Mit tegyek?

2023. nov. 16. 18:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
Hát ha nincs változás és a kezdetek óta rideg veled, akkor valószínű kár lenne maradni. Vagy mi tartott eddig ott vele? Láthatod, simán találnál jobbat is.
2023. nov. 16. 22:22
 12/18 anonim ***** válasza:
84%
Azert ne ugorj bele egybol madik kapcsolatba.. kapcsolat fuggo vagy az egybol leesett ergo beteg vagy.
2023. nov. 16. 23:10
 13/18 anonim ***** válasza:
79%

szar kapcsolat te meg ágról ágra típus vagy amíg nem fogod a másik ágat addig nem fogod ki dobni a régit mert több mint a semmi.

lehet hogy a pasid egy szar darab de te sem vagy jobb.

2023. nov. 17. 00:17
 14/18 A kérdező kommentje:
Sose voltam ilyen fajta ez elött mindig évek teltek el mire új kapcsolatba léptem . Itt azért van másként mert már ugy bánunk a mostani párommal mint két sima barát semmi olyat nem érzem ami kapcsolat lenne de ő váltig állítja változni fog. Én próbáltam minél tóbb mindenben meglepni meg minden de semmi eredmény nem lett. Az meg mert egy másik srácal beszélek az nem azt jelenti egyből össze is jövök vele. Sőt lehet sose fogunk de mégis vele kellemesebb a beszélgetés , de eszem ágában sincs egy kêt héten belül a nyakába ugrani hogy jajj te mostantól a párom vagy. Szimplán ő raebresztett arra hogy tényleg egy toxikus kapcsolatba ragadtam bele.
2023. nov. 17. 00:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Zárd le ami nem működik s úgy tűnik nem is fog megjavulni. Ne azért tedd, mert van kilátásban más, hanem mert időpazarlás olyan autóban ülni aminek már nincs motorja. Az nem fog elvinni sehova.
2023. nov. 17. 00:49
 16/18 A kérdező kommentje:
Szakítotam vele és kiderült , hogy csak megjátszota magát egy jó ideje és nem érzet irántam semmi komolyat.
2023. nov. 19. 01:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Az új pasival alakul valami?
2023. nov. 19. 13:17
 18/18 A kérdező kommentje:
Csak beszélgetünk, felajánlotta hogy 3 hét mulva tudunk találkozni . Mert akkor vesz ki szabad napot és el tud jönni a városomba beszélgetni meg meginni egy kávét. De eddig egész rendes nem tolakodó és nem nyomul
2023. nov. 19. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!