Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek olyan nő, aki a legtöbb embernek bejön, akinél sokan bepróbálkoznak, vagy mimimum nagyon megnézik az utcán?
Külső és viselkedési tippeket is várok. A kisugárzást ne írjátok, ha nekem nincs meg akkor nem is lesz, nekem máshogy kell tennem azért, hogy elérjem ezt a célomat.
Tudom, hogy nem mindenkinek jövök majd be de nem baj, 10ből 9nek jöjjek be.
28/N
Mutatsz fotót? Látatlanba nagyon nehéz bármit javasolni, hiszen nem tudom mi a probléma.
"10ből 9nek jöjjek be." -> lehetetlen.
Hát egy jó sportos kerek segg, lapos has kombó szokott tetszeni a legtöbbeknek,ehhez szép hosszú haj,nagyobb mell,vékony derék.
Legyenek természetesen telt,de nem mű ajkaid,hosszú pillák,szép gondozott szemöldök.
Ezzel előrébb vagy? Az alapodból hozd ki a legtöbbet öltözz szexin és ennyi.
Pedig nekem nőként valóban az a tapasztalatom, hogy persze fontos a külső, mert mindenkinek az, de valóban a kisugárzás nagyon sokat számít:D szóval sorry ha nem tetszik.
És nem vagyok spiri, de azt, hogy valakinek milyen "energiája" van, nagyon látják mások. Értsd: ha egy nagyon kedvetlen, életunt, energiavámpír, boldogtalan stb. ember vagyok, akkor ez a negatív energia/kisugárzás másoknak is le fog esni. Lehetsz nagyon jó nő, akit 10-ből 9-en meg akarnak dugni (ha ez a cél akkor persze sebaj), bár lehet ez is valamennyire elveszi a pasik kedvét, ők jobban tudják, embere válogatja. De hosszú távú kapcsolatra nehéz lesz így találni valakit, mert akit komolyan érdekelsz az is érezni fogja, hogy ennek a nőnek semmi nem jó, boldogtalan, negatìv, leszív stb.
Ellenben ha valaki boldog, teljes az élete, látszik rajta, hogy ő jól van testileg-lelkileg azt is látják mások és attól sokkal vonzóbb leszel. Nem személyeskedés egyik se, általánosan.
Szóval sorry ha nem tetszik a válasz:D
Ha csak az kell, hogy nézzenek meg de ennyi, arra se kell feltétlen sok. Én se vagyok 10/10 toptop Palvin Barbi, mégis elég sokan megnéznek, pedig nem vagyok kihívó.
Ha még többet akarsz: nézz ki brutál jól. Formás test, jó haj, jó smink, igényes nőies ruházat, magassarkú (engem pl többen néznek meg magassarkúban, mint mondjuk sportcipőben), ha nagyon akarod tedd ki a melled, de ezzel jópár kéretlent is bevonzasz.
A kisugárzás az csak testbeszéd, ami tanulható. Persze, hogy alapvetően az extrovertált emberek személyiségükből kifolyólag már kiskoruktól kezdve tapasztalás útján kitanulják a jó gyakorlatokat kommunikáció terén. Nem baj, ha te nem ilyen vagy, ettől ez még tanulható. És kell is, mert nem igazán fogsz érvényesülni az élet semmelyik területén sem a megfelelő kommunikáció nélkül.
És legfőbb eleme a magabiztosság. Tehát legyél rendben az életeddel, tudd mit akarsz, ne jöjj zavarba, és járj el edzeni 😎
Ezen kívül igazán semmi nem számít. Nézz ki jól, és legyél öltözködésben sejtelmes. Mutass meg minél többet úgy, hogy valójában nem mutatsz semmit. Képzeletre kell bízni...
És nem hazudhatsz magadról. Úgyis lebuksz. Tehát hiába veszel fel egy pichás ruhát, ha amúgy nem vagy az, akkor nem leszel szexi, csak identitászavaros. Tehát a vastag kötött pulcsiban könyvet olvasó szende lány is lehet szexi az ártatlanságával. Ha az önmaga. Csak azt is tudni kell eladni. Tudni kell belül, hogy jó vagy. Kisugárzás nélkül a legszebb nő is csak egy senki, egy úszó farönk.
Külalakra vonatkozóan nyáron:
Szoknya, körömcipő, blúz, kevésbé jó idő esetén farmernadrág, klumpa/papucs-mezítláb, póló.
Télen: (comb)csizma, vastagabb harisnya, rövid-hosszú szoknya, egy szép fekete kabát, sál, sapka, vagy fülvédő.
Szolid smink, szemüveg, egy szebb női táska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!