Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők a magas elvárásaik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a magas elvárásaik miatt lesznek boldogtalanok?

Figyelt kérdés

Több olyan nő ismerősöm van akik évek óta kínlódnak az tinderen egyéb társkeresőn és sírnak hogy mi lesz velük már 30 múltak és még sehol egy normális férfi. Aztán kiderül hogy ezek a nők tipikus ilyen sportos helyes, nagyon férfias kisugárzású férfiak akiket szeretnének....(nyilván a nők 80 százaléka ilyen férfit szeretne és ilyen férfiből nem sok van pláne az interneten úgy hogy komoly kapcsolatot keres)

Egy nő ismerősömnek most lett vége egy hosszú kapcsolata felment internetre ismerkedni és egy hónap után már boldog párkapcsolatban van. Igaz ez a férfi messze nem ez a kategória, teljesen átlagos szemüveges nem olyan helyes férfi de tök jól tudtak beszélgetni és így megszerette a nővel szerintem hasonló kategória

2024. jan. 15. 07:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hosszú kapcsolat után egy hónapon belül valaki mással lenni nem egészséges..

30 éves egyedülálló nő vagyok. Igazából aktívan nem keresek párt, mert túl jól érzem magam egyedül. Persze nem azt mondom, hogy nem vágyok néha oda bújni valakihez, de nem voltak jó tapasztalataim a kapcsolatokkal, sokkal nyugodtabb az életem egyedül…szóval nekem ezért van magasan a léc. Mert ha valaki csak a nyugalmamat tudja megzavarni, inkább ne jöjjön.

2024. jan. 15. 09:12
 22/28 anonim ***** válasza:
95%

Igaz is meg nem is. Mindkét nemben látni a hibákat. Nemcsak a nők okolhatóak. Nőként írom.

Akinek magas az elvárása, az nem is akar boldog lenni szerintem, ugyanis szerintem ezek a nők elsősorban az anyagikat nézik. Aki ebbe szerelmes azt csak sajnálni tudom.

De a nőknek is lehetnek elvárásai, hogy a férfi hűséges legyen, valamilyen szinten a biztonság érzetet tudja nyújtani, legyen rendben mentálisan és persze a kémia. Az nagyon fontos. Ha nincs meg, nincs igazán jó kapcsolat.

A férfiak meg mind 20-on éves vékony magas modell kinézetű lányokat akarnak maguknak, tisztelet a kivételnek. De egyik nem sem szeretne nagyon tenni azért, hogy amit akar az megvalósuljon. Vagy legalább félig meddig.

2024. jan. 15. 09:14
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha lentebb adod az elvárásaidat és összejössz valakivel, akit a hátad közepére sem kívánsz, akkor sem leszel boldog. Akkor már jobb egyedül, nem kell elviselni valakit, akit nem szeretsz.
2024. jan. 15. 09:35
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem a kinézet a prioritás társkereséskor, de az a minimum, hogy vonzónak találjam. Ez nem nagy elvárás szerintem. Inkább ami nekem gondot okoz a párkeresésben, az a férfiak hozzáállása a jövővel és a mindennapos dolgokkal kapcsolatban. Amiből szintén nem akarok és nem is fogok engedni. Mert boldogabb vagyok egyedül, es csinálhatom úgy a dolgaimat ahogy en akarom es nekem megfelel, mint leadni a másikkal szembeni elvárásaimat, mint mondjuk rendrakás, tisztaság, csak azért mert ő inkább kockul, mint beszálljon a házimunkába, vagy mert inkább a szobában akar tespedni mint valami érdekeset csinálni.
2024. jan. 15. 10:18
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem magas elvárásaim vannak, nagyon. Mégis van párom, aki bőven túlszárnyalja ezeket.

Boldog vagyok, mert nem alkudtam meg. Boldog voltam egyedül is, és boldog vagyok most, a jól működő kapcsolatomban is.

(Nem a klasszikusan helyes, sportos, gazdag az elvárásom, nagyon más, de kevesen teljesítik)

2024. jan. 15. 10:37
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

39 éves egyedülálló férfiként én is azt tapasztalom magamon, hogy egész egyszerűen jól elvagyok egyedül, pedig nem is magasak az elvárásaim.

Amúgy az is lehet, hogy ezek a nők össze szoktak jönni férfiakkal, de annyira kiállhatatlanok, hogy pár hét után otthagyják őket. Azzal meg nyilván nem dicsekszenek el, hogy egy év alatt négy pasas is lelépett, inkább azt kommunikálják, hogy nehéz igazi társat találni.

2024. jan. 15. 10:45
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik ez a sok sok kérdésed. Az egyetlen dolog, amit meg lehet tudni belőlük, hogy TE rettegsz a magánytól. Nem adja le senki, hogy veled legyen. Szar ügy.
2024. jan. 15. 10:50
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért boldogtalanok mert az alacsony elvárásaikat se képes teljesíteni a férfiak többsége.

Tegnap pl azt hallgattam egy 30 percet, hogy az egyik haveromat lecseszi a barátnője, hogy nem képes még a szennyesbe se betalálni a ruhájával!

Most ilyenekkel gyerekességgel mit akar egy férfi?

És van vagy 27-28 mint én.

2024. jan. 15. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!