Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők a magas elvárásaik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a magas elvárásaik miatt lesznek boldogtalanok?

Figyelt kérdés

Több olyan nő ismerősöm van akik évek óta kínlódnak az tinderen egyéb társkeresőn és sírnak hogy mi lesz velük már 30 múltak és még sehol egy normális férfi. Aztán kiderül hogy ezek a nők tipikus ilyen sportos helyes, nagyon férfias kisugárzású férfiak akiket szeretnének....(nyilván a nők 80 százaléka ilyen férfit szeretne és ilyen férfiből nem sok van pláne az interneten úgy hogy komoly kapcsolatot keres)

Egy nő ismerősömnek most lett vége egy hosszú kapcsolata felment internetre ismerkedni és egy hónap után már boldog párkapcsolatban van. Igaz ez a férfi messze nem ez a kategória, teljesen átlagos szemüveges nem olyan helyes férfi de tök jól tudtak beszélgetni és így megszerette a nővel szerintem hasonló kategória

2024. jan. 15. 07:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
20 év múlva aztán végképp nem fog érdekelni, főleg ha meg sem érem. De legalább addig is nyugodtan vagyok, hogy nem kell valaki baromságait addig is elviselni még pluszban.
2024. jan. 15. 08:08
 12/28 anonim ***** válasza:
28%

Lehet úgy is mondani, hogy magas elvárás, ha annak lehet nevezni egy rossz modort, ami miatt képtelen tartós kapcsolatra.

Én ilyen nőket ismerek, borzalmas személyiség, kontrollmánia, mindentől a plafonon van, stb.

És nem látja be, hogy baj van vele, inkább olyat keres, akit irányítgathat, gyakorlatilag egy bábu az egész pali.

Egy átlag pasas sosem lesz jó neki, mert attól ideges lesz.

2024. jan. 15. 08:17
 13/28 anonim ***** válasza:
20%

"Miért lennének boldogtalanok? "

Talán mert a "jaaaaj, nincs egy normális pasi seeeeeem" nyavalygásuk erre utal...?

2024. jan. 15. 08:18
 14/28 anonim ***** válasza:
73%
Nálam inkább az volt a gond, hogy azt vártam el, hogy majd jön egy férfi, aki rám ír és olyan jól elbeszélgetünk, mintha régi jó barátok lennénk, 1-2 hétig egész nap beszélünk, nagyon közel kerülünk egymáshoz már így chaten vagy esetleg telefonon is, majd megbeszélünk egy találkozót és egyértelmű lesz, hogy aznap összejövünk. Ez már egyszer megtörtént velem és ugyanezt hajtottam. De mindenki csak idegesített chaten, sokakkal beszélgettem és már rájuk untam, vagy felcsesztek valamivel. Nehéz volt rávennem magam a randizásra, mert utáltam az első randikat, feszengősek, izgultam nagyon, féltem, hogy nem jövök be neki, vagy ő nem jön be nekem és csak az időmet pazarlom. Szorongtam azon, hogy nem tudunk miről beszélgetni és kínos lesz. De úgy döntöttem, hogy ezen változtatok, úgyhogy elmentem több sráccal is kevesebb beszélgetés után is randira. A végén már annyira megszoktam, hogy kicsit sem izgultam az első talik előtt, max azon, hogy felismerjem őket, mert rossz az arcmemóriám :D Már úgy voltam vele, hogy inkább talizzunk minél előbb, lehet, hogy chaten annyira nem jövünk ki jól, mert nem tudja írásban kifejezni magát. Volt pár szar randim mit ne mondjak :D De végül megtaláltam az igazi társamat :) Vele se beszéltem kb semmit chaten, egyből volt tali.
2024. jan. 15. 08:21
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
En is neten ismerkedtem. Ott jöttem össze a férjemmel. Hát, nem könnyű. A neten a pasik 10%-a tűnt normálisnak. Es akkor azokbol is lehetett szelektálni. Pedig nem voltak magas elvárásaim. Legyen munkája, legyenek céljai az életben, és minimum érettségi. (Főiskolát végzett nőként nem találtam az összhangot az alacsonyabb végzettségűekkel) És a pár normális közül is, akikkel randiztam, egyszerűen nem működött a kémia. Amivel nincs gond, mindketten mentünk tovább a saját utunkra. Egyáltalán nem olyan könnyű megtalálni életed társát.
2024. jan. 15. 08:28
 16/28 anonim ***** válasza:
Némelyik, de nem az összes.
2024. jan. 15. 08:33
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a magas elvárás? :D

Nekem is van elvárásom egy nő felé, mivel mérnök vagyok és tanult ezért pl nem tudom elképzelni magam egy szakmunkás nővel. Anyagilag, agyilag, sehogy se illenénk össze.

2024. jan. 15. 08:41
 18/28 anonim ***** válasza:
79%
Állandóan kiírod, kicsit változtatva a részleteket.
2024. jan. 15. 08:43
 19/28 A kérdező kommentje:
13. Hát többen félnek az időskori magánytól és látszik rajtuk hogy jó lenne egy társ... azért az emberek többsége vár szeretetre társra
2024. jan. 15. 08:57
 20/28 anonim ***** válasza:
96%

Igen, társra, szeretetre.

Nem koloncra bármi áron.

Nagy különbség.

Ha kell adnom az elvárásaimat, akkor a másik nem fog megfelelni ergo kolonc lesz, és a többség számomra ilyen.

2024. jan. 15. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!