Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Krónikusan szorongok a magány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krónikusan szorongok a magány miatt. Alig eszem, alig alszom, depresszióval küzdök. Más is van így?

Figyelt kérdés

Teljesen megvisel az egyedüllét.

Gyakorlatilag már kb. az alap létfenntartásom is veszélybe került. A kutyának nem kellek már, elmúltam 30, van munkám szerencsére, csak pszichésen készülök ki egyre jobban.

Úgy érzem, hiába csinálok mindent. Bárhova jártam el, azoknak is mind volt valakijük. Nem nézek ki rosszul, de mindenki csak a huszonévesek közül válogat már párok terén.

Nem baj, ha nem tudtok tanácsot adni, már az is jó lenne, ha tudnám, hogy nemcsak én vagyok ezzel egyedül.

2024. jan. 12. 16:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Pszichológus segíthet.
2024. jan. 12. 16:05
 2/17 anonim ***** válasza:
8%
"napi incel"
2024. jan. 12. 16:07
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Nem szabad ennyire függeni a kapcsolattól. Arra gondolj, hogy rengeteg ember van ugyanebben a cipőben, többen élnek egyedül mint valaha a történelem során. Sokan önként, totál boldogan!
2024. jan. 12. 16:11
 4/17 anonim ***** válasza:
6%
Lőtéri kutyust nem érdekli
2024. jan. 12. 16:15
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon elcsépelt közhely de először önmagadban kell megtalálni a boldogságot mert egy búvalba$zott ember sosem lesz vonzó,sajnos ez az igazság.
2024. jan. 12. 16:48
 6/17 anonim ***** válasza:
44%

Nem fog megnyugtatni, de én is így vagyok ezzel, vagyis a depresszió stimmel, az alig evés is, bár sosem voltam az evés bajnoka, alig alvás helyett viszont túl sok alvás, illetve megnövekedett alvásigény van. Szintén 30+, és nő.

Nem szorongok, inkább rettenetesen frusztrált és keserű vagyok, a helyzetem kilátástalan.

2024. jan. 12. 16:54
 7/17 anonim ***** válasza:
67%
Jézusom, 30 évesen hogy lehet így rápörögni arra, hogy egyedül vagy? Mi az, hogy kutyának nem kellesz, mert elmúltál 30? Még fiatal vagy, élned kellene! Társaságba járni, utazgatni, szórakozni. Te meg már temeted magad, mint egy nyugdíjas. De miért? Hogyan lehet az egész életedet ennyire függővé tenni a kapcsolati státuszodtól?
2024. jan. 12. 16:55
 8/17 anonim ***** válasza:
71%

Ne szorongj, hanem élj, járj utána, hogy ne légy magányos.

A magányos ember magában keresse elsősorban a hibát.

2024. jan. 12. 17:03
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha veled együtt sírjuk tele a zsebkendőt akkor jobb lesz neked? Keress fel egy jó szakembert.
2024. jan. 12. 17:09
 10/17 anonim ***** válasza:
56%

"Nem nézek ki rosszul, de mindenki csak a huszonévesek közül válogat már párok terén."

Ez nem lenne benn elhinném...

2024. jan. 12. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!