Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet mégis megéri barátzónába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet mégis megéri barátzónában lenni?

Figyelt kérdés
Legjobb barátomnak van egy barát barátnője tudom hogy ezért a nőért mindig oda volt de ez a nő kapcsolatban volt, a férfi elhanyagolta az utóbbi időben és ő ott volt mindig mellette most úgy néz ki ez a nő mégis beleszeretett a barátomba pedig friendzónában volt egyértelműen
2024. jan. 11. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen is van, de nem tipikus.
2024. jan. 11. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
Barátzóna: punci reményében eljátszom, hogy érdekel a belsőd
2024. jan. 11. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert az a nő nem szeretett belé csak pótlék egy ideig míg jön más.
2024. jan. 11. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyetlen esetből nem vonnék le egyértelmű következtetést.

Az ismerősödnek úgy tűnhet, hogy van remény. De ha mondjuk 9999 másik ember nem ezt tapasztalná, akkor is úgy vélekednél, hogy megéri?

2024. jan. 11. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont erre gondoltam. Átmenetileg jó lesz neki, aztán talál jobbat.
2024. jan. 11. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz barátzóna alatt? Jóban vagytok, jól eldumáltok, van közös érdeklődési kör, vagy áhitozó pincsi kutyaként lihegsz mögötte, akit nagy kegyesen eltűr? Az utóbbi esetben semmi esélyed.
2024. jan. 11. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az sem mindegy, hogy kapcsolat előtt vagy után van valaki barátzónában. Előbbi esetben valóban kialakulhat párkapcsolat, hiszen a szakítás után több időt tudnak együtt tölteni, így elkezdhet a nő vonzódni. Utóbbi esetben valóban csak pótlékként működik.
2024. jan. 11. 19:56
 8/8 anonim ***** válasza:
59%

Én kb mindig így toltam. Lassú víz partot mos.

És amikor a munkahelyen már kórusban mondják a csajok, hgoy "aaaa, én is akarok egy Ádámot magamnak" akkor elhiheted, nem maradok egyedül:D

2024. jan. 11. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!