Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Simpelő gesztusok, amik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Simpelő gesztusok, amik azonnal kukáztak egy férfit?

Figyelt kérdés

Simpelni valakit annyit tesz, hogy végletekig rajongani érte, indokolatlanul kb szolgálni, hízelegni neki.

Erre példa pl online csoportokban amikor ismeretlen férfiak vég nélkül dícsérik a nő képeit, alakját.

Általában ez teljes mértékben kudarcra ítéli a férfi közeledését. Bár ki tudja.

Szóval nők! Volt szerencsétek ilyen simpeléshez? Hogy történt, miket tett vag ymondott a férfi? Mi volt rá a reakciótok?

2024. jan. 11. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Értem határok nélkül lehet rajongani. Persze csak addig, amíg nem zavar.
2024. jan. 11. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem ez olyan, mint a based, se definícióból, se szövegkörnyezetből nem derült még ki, mit jelent, mert néha normális emberekre használják, néha rosszakra.

Ott tartok, hogy a simp az a férfi, akinek saját magától van egy gondolata, ami a nőknek "kedvező", és más férfiak nem akarják elhinni, hogy nem a punciszerzés miatt van azon a véleményen.

Pl. ha egy férfi szerint megalázó, hogy a férfifőnök seggreapcsit ad a női beosztottnak, csak azért mondhatja, hogy puncit szerezzen, nem azért, mert neki morálisan nem fér ez bele a világnézetébe, illetve empatizál másokkal.

2024. jan. 11. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:

2-es

Szerintem inkább azt jelenti, hogy folyamatosan dícséri a nőt, akkor is mellé áll, ha nincs igaza, bevédi folyton (de lehet, hogy kb. nem is ismeri). Inkább online látni ilyeneket. Jó példa, mondjuk játékokban, pasi kér segítséget lesz 1-2 jelentkező, csaj kér, akkor meg jön a simp hadsereg. Bár manapság szerintem kevésbé jellemző, talán (twitch amúgy tiltotta a simp emojikat anno)

2024. jan. 11. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is online látom. Aki nem nőgyűlölő, csak leír egy normális véleményt, arra azt mondják, simp.
2024. jan. 11. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!