Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztunk, lefeküdtünk, de csak a barátom akar lenni?
Én már nagyon bánom, hogy többször is szexeltem olyannal, aki csak barátságot akart tőlem. Nagyon megalázó erre viszagondolni, mert tényleg bármikor ugrottam neki, de ha én kérdeztem, ráér-e, sosem ért rá. Aztán amikor épp kanos volt, akkor elővett, eljátszotta, hogy érdekli, hogy vagyok, mi van velem, imádkozott, hogy ne panaszkodjak túl sokat, mert amúgy nem akart meghallgatni, és nagyon hamar rátért arra, hogy ő kanos és talizzunk holnap. Ja és persze nem ő jött hanem mindig én, ami pénzembe is került, mert én pesti vagyok ő meg Pest megyei, aztán szex után 5 perccel már nézte a visszafelé buszomat, hogy mikor jön, mikor dobhat ki végre, aztán egy hónapig nem is találkoztunk, mert addig nem akart épp puncit. Na aztán ezt befejeztem vele, mondtam, hogy barátok lehetünk, ha tényleg akar, de szex nem lesz. Még azért bepróbálkozott, hogy hát okééé elfogadom de nagyon sajnálom mert életem legjobb szexuális élményeim veled voltak, nagyon izgató vagy stb. Na a nagy barátságunk meg is szakadt, mert utána nem írt 9 hónapig. Majd amikor rájött, hogy nem talált még mindig senkit és kanos, akkor felvette velem a kapcsolatot, szia mi van veled olyan sokat gondoltam rád, találkozzunk beszéljük meg kivel mi történt, blablabla, majd amikor már tényleg elhittem egy pillanatra, hogy csak barátkozni akar, jött azzal, hogy "sokat gondoltam rád főleg a szexre", na mondom akkor ez off, velem ezt biztos nem játszhatja el megint.
Szóval a lényeg, hogy egy férfi nem akar soha barátkozni olyannal, akivel dugott, tehát akit vonzónak tart, csak valahogy maga mellett akarja tartani, ha épp kanos és mással nem tud szexelni, és a barátság illúzióját választotta erre, mert a nők szeretnek férfiakkal is barátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!