Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookos társkereső csoportokba megkaptam hogy azért vesznek levegőnek,a 100 ezres csoportokba is mert 10 év alatt 30 ismerőst sikerült szerezzek és kamunak tűnök,ide jutott a világ?
Figyelt kérdés
jan. 10. 20:18
11/32 A kérdező kommentje:
szóval elitélnek mert nincs 5000ismerősöm,de ti ebből is kihozzátok hogy én vagyok a hibás :D
jan. 10. 20:37
12/32 anonim válasza:
Van olyan ember, ki tejet iszik, a fene a dolgát, még bedilizik, nekem a jóból sosem elég, sőt ebből a rumból jöhetne még.
13/32 A kérdező kommentje:
nem igaz hogy mindig az én kérdéseim alatt kell megőrülni az összes exlipótinak
jan. 10. 20:40
15/32 anonim válasza:
10 év alatt 30 ismerős tényleg gyanús 🤷
16/32 anonim válasza:
Nekem meg az furcsa, hogy valakinek 100-200+ ismerőse van, de jóformán alig beszél valamelyikükkel legalább havonta egyszer. Aki meg Faszbúkon éli az életét arról inkább nem is nyilatkozom.
17/32 A kérdező kommentje:
a legtöbb férfi százával jelöli be a fiatal nőket,plussz lájkolja őket nonstop
jan. 10. 20:52
18/32 anonim válasza:
Első voltam és nő vagyok, és hulla fáradt. Hidd el első mondatodból lejön ha ismerkedsz is, hogy milyen stílusod van. Én ettől speciel menekülök.
19/32 A kérdező kommentje:
a fáradtság nem kifogás,teljesen érthető kérdés,nyilván nem fogom mégegyszer leirni,elmagyarázni
jan. 10. 20:54
20/32 A kérdező kommentje:
egyébként az ismerkedésig nem jutok el,szóval a stílusom nem lehet kifogás,már ott elitélnek hogy nnincs 4 ezer ismerősöm facebookon én meg ettől menekülök
jan. 10. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!