Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan nők akik az érzelmes férfiakat szeretik?
Figyelt kérdés
Igen érzelmes típus vagyok és nyilván ezen változtatni nem szeretnék ezért olyan nőt keresek akik az érzelmes típusú férfiakat keresik, ez azt jelenti hogy én nem förtörős, szexuálisan túl fűtött beszélgetések híve vagyok még a párkapcsolat, ismerkedés elején sem, hanem a lelki dolgok fontosak, tehát a másik lelkét megismerni a másik lelkéről beszélgetni, kérdezni, sokkal fontosabb nekem a lelki rész, érzelmi rész mint a szexuális rész (persze azért a szex is jó)2024. jan. 10. 18:42
2/13 anonim válasza:
Egy csomó ilyen csaj van, simán találsz nőt magadnak.
nyilván nem Tinderen, sem a Mori2-ben.
3/13 anonim válasza:
Persze, ez kb minden intelligens nőnek amolyan "alap" dolog, hogy szeretik, ha egy férfi ki tudja mutatni feléjük az érzelmeit. Egyáltalán nem elvárt dolog már ez a "egy férfi nem érzelmeskedik" baromság.
4/13 anonim válasza:
Nekem is fontos lenne az érzelmi kötődés, a bizalmi kapcsolat, de a vonzalom is ugyanúgy, nem szeretném ha csak az egyik része lenne meg.
5/13 anonim válasza:
Sokaknak fontos, kérdező. De csak akkor, ha mellé a külsőd makulátlan, sikeres és jómódú vagy és vicces is.
6/13 anonim válasza:
Nincs ezzel gond. Részemről addiktív ok, amíg nem megy át nyálas erzelgossegbe. Azt már nem szeretem.
7/13 anonim válasza:
Ez szerintem nem rossz tulajdonság, ha hiszti nem jár au érzelmességhez. Volt olyan pasim aki konkrétan vitáknál kb mindig elsírta magát. Na az nem volt túl vonzó. Nem mondom, hogy egy férfi elveszti a férfiasságát, ha sír a párja előtt, de ilyen kis himihumi apró veszekedésekből ne bömbölve távozzon már egy férfi ..
8/13 anonim válasza:
Ja, mondjuk mikor legutóbb olvastam itt az oldalon, hogy a nők nem is szeretik azt, ha egy férfi kifejezi az érzelmeit, akkor kiderült, hogy a kérdező arra gondol, hogy emberünk elsírja magát, ha valami nem úgy sikerült ahogy tervezte. Valmai hétköznapi dologban. Hát... izé. Ez nem érzelmesség, ez simán gyenge psziché.
9/13 anonim válasza:
8.
Na ja, az igazi kemény csávónak még a szeme se rebben, amikor épp kivégzik előtte az összes rokonát, elpusztítják a házát és bedobják a tigrisek közé.
10/13 anonim válasza:
9, te mi a f*szról besélsz?
Mert a példában konkrétan elronott ebéd volt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!