Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha eljön a “mamaprotkó” ideje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eljön a “mamaprotkó” ideje az egyenlő kiskutyás élettel?

Figyelt kérdés
Ha egy nőnek rosszak a fogai már 30 as évei elején. És kihúzhatja a fogait és csináltat egy kivehetős fogsort! Az olyanná teszi mintha egy öreglány lenne? Le is főtt neki azonnal a kávé?
2024. jan. 9. 20:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Ültettess be csapokat és akkor fixen lehet rá rögzíteni a pótlást.
2024. jan. 9. 20:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem pl nem zavarna. Nekem is rosszak genetikailag de folyamatosan csináltatom ha van valami baj.
2024. jan. 9. 20:51
 3/15 anonim ***** válasza:
94%

Ez van, ezzel nem tudsz mit tenni. Nagymutteromnak is kiesett az összes a '30-as éveiben. Egyszerű genetika. Nagypapámnak meg minden foga megvolt, még 80 évesen is, pedig gyerekkorában cukrot ettek sokszor magában meg diót pattintott vele stb.

Egyszerű genetika, ennyi. Ha szarok a fogaid, akkor a semmitől is széttörik meg elrohad mind, ha pedig jók, akkor életedben nem látsz fogdokit.

2024. jan. 9. 20:54
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Jajj ez a másik kérdésből jött mi?😅😅

Nem, csak a kivehető fogsor miatt nem főtt le a kávé, ne is örülj ennek előre.

2024. jan. 9. 21:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán, miért csináltatna kivehető protkót? Nyilván, mert te csak azt ismered, fogalmad sincs róla, hogy már rég feltalálták a tartós fogpótlást, legyen akár egyetlen fog, akár komplett alsó-felső fogsor. A külföldiek tömegével jönnek csak ezért Magyarországra.
2024. jan. 9. 21:08
 6/15 anonim ***** válasza:
56%
4 vagyok, nekem pl nem lehet implantátumot csinálni mert nem bírja az ínyem.
2024. jan. 9. 21:11
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

Ugyanazt akartam írni, mint az 5-ös. Ma már nincs mamaprotkóra ítélve, ha valaki elveszíti a saját fogait.

Nekem is rosszak a fogaim amúgy, de pótolni még nem kell. Van ismerős fogorvosom. Ha kell elmegyek hozzá és keresünk leginkább esztétikus megoldást. Kiskutyánk párommal együtt most is van.

2024. jan. 9. 21:12
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Igen, mert ha nincs fogad, nincs mi stimulálha az állkapcsod és szépen lassan elsorvad. Ezt legjobb esetben is implantátummal tudod megakadályozni, protkóval nem.

Ha kihúzza minden fogát, pár éven belül tényleg nagymama arca lesz.

2024. jan. 9. 21:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
De ha kihúzák a fogait és rá 8 hétre lesz foga akkor nem sorvad el.
2024. jan. 9. 21:15
 10/15 anonim ***** válasza:
16%

Az "öreglányosság" a kisebb gond. Beszélni meg enni is alig lehet vele rendesen, anyuéknál látom. Hiába igazíttatják, hiába telt már el sok idő, hiába minden... Így hogy engedi el magát az ember egy randin? Később szex során? Bármilyen helyzetben?

Nekem még csak a két felső metszőmre kellett cirkonkorona. A beszédemet szerencsére nem befolyásolta, de harapni nem merek vele, rossz érzés, és 120 ezer Ft volt 1,5 éve, nem fér bele, hogy bármi történjen vele... Már csak olyan randira mondok igent, ami kávézós vagy teázós, evés szóba sem jöhet.

2024. jan. 9. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!