Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valakinek tönkre ment már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek tönkre ment már a kapcsolata egy kiskutya miatt?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 19. 15:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Az állat témában általában nem lehet kompromisszumot kötni, mert vagy van, vagy nincs. Félig nem lehet. Egyik félnek muszáj engedni, vagy ha nem akar, akkor ott vége lehet a kapcsolatnak.
2023. ápr. 19. 15:38
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem válnék megy egy hazi kedvenctol senki kedvéért.

Más, ha együtt vagyunk már és egyikünk szeretne, a másik nem. Ott az van, amit az első válaszoló ír.

De ha már van haziallatom, de a másik fel, akivel randizom, nem szereti őket vagy nem akar, akkor nem ismerkedek vele tovább.

2023. ápr. 19. 15:39
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
inkább úgy mondanám, hogy csak 2 hétig tartott, de az egy macska miatt volt
2023. ápr. 19. 15:41
 4/19 anonim ***** válasza:
10%
Férfiként nálam ALAP, hogy nem kezdek kutyás nővel.
2023. ápr. 19. 15:48
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Az állataimat az életük végéig vállaltam. Ez egy felelősség, nem egy plüss, amit tovább adok, vagy kidobok. Nagyon szeretem őket, de ettől függetlenül tiszteletben tartom, ha valaki meg nem akarja ezt. De ők velem vannak csomagban, ha ez nem tetszik, akkor nem jövök össze az adott illetővel.
2023. ápr. 19. 15:55
 6/19 anonim ***** válasza:
64%
Kiskutya miatt nem, de más állatka miatt igen. A "hölgy" képtelen volt feldolgozni hogy kötelezettségei vannak feléjük.
2023. ápr. 19. 16:33
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Kutya miatt hogy tud tönkremenni? Nekem van kutyám, ha a potenciális párom nem szereti, akkor abból nem is lesz kapcsolat, mert nyilván nem fogok megválni a kutyámtól. A gyerekemtől se válnék meg egy random pasi miatt. Ezt hívják úgy, hogy csomaggal együtt vállalsz valakit.
2023. ápr. 19. 16:37
 8/19 anonim ***** válasza:
88%
Nálam előfordult, bár még a kapcsolat elején, de én kutyafóbiás vagyok. Soha nem éreztem magam biztonságban a lakásában, így nem tudtam folytatni.
2023. ápr. 19. 17:00
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én olyanokat ismerekek, férfit és nőket is, akik össze se jönnek kutyásakkal. Náluk ez szűrő.
2023. ápr. 19. 18:08
 10/19 anonim ***** válasza:
63%
Pont ma láttam ebes társkeresős reklámot.
2023. ápr. 19. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!