Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valakinek tönkre ment már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek tönkre ment már a kapcsolata egy kiskutya miatt?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 19. 15:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%
Igen volt. Együtt éltünk, ő szeretett volna a lakásba én nem feltétlenul tudnék együtt élni egy állattal. Igazából nincs semmi bajom velük ameddig kint vannak, a szüleimnél is mindig volt házörzőnk. Sajnos nem értette meg, allergiám van és nem szeretnék csak azért állandoan gyógyszert szedni, hogy létezni tudjak a lakásban. Egy darabig nyekergett, meguntam és léptem.
2023. ápr. 20. 00:05
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
Nekem egy olyan csajom volt evekkel ezelott akinek a csivava kutyaja szex kozben le fel ugralt az agyba szaladgalt korulottunk, nalam az verte ki a bisztositekot amikor megnyalta a seggem szex kozbe. Lehet nem veszitek komolyan de tenyleg igy volt. A kutyatol nem birtunk osszebujni mer befurta magat a farkam es a csaj feneke koze mikor kiflibe aludtunk. Hiaba mondtam neki hogy kuldje le a kunyat mert most nem aktualis mikor szexelunk, nem tette. Volt hogy reggel arra keltem fel hogy a kutya nyalogatta a csaj szajat, es mikor fura fejet vagtam csak annyit mondott hogy ne nezz ugy nem kell csokoloznunk ha nem akarsz. Tartott a kapcsolat 1 hobapig... Undorito beteg k..va
2023. ápr. 20. 00:19
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
Én olyannal nem is jövök össze aki legalább a kutyákat nem szereti. Mindig volt, van és lesz is kutyám. Nálam ebbe nincs kompromisszum.
2023. ápr. 20. 04:18
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Nálam jó nagy kutya miatt. Mikor a pasi elhozta az első randira, még kedveltem is a kutyát, nem zavart egyáltalán, csak kicsit neveletlen volt. Aztán felmentem a lakására pár héttel később és majdnem elájultam a kutyaszagtól. A lakásban minden szétrágva, a kutya az ágyban fetrengett vígan, én kb fél órát csücsültem a kanapé sarkának a legszélén, mielőtt exkuzáltam volna magam. Nem nevezném szakításnak, mert még csak ismerkedtünk, de ott véget is vetettem a dolognak.
2023. ápr. 20. 11:24
 15/19 anonim ***** válasza:
64%

13 vagyok. Mire a lepontozás? Az elején tisztázom mindig és így is mindig találtam normális párt. Kinti benti nagytestű kutyám van, de körbe lehet nézni nálam. Mindig rend és tisztaság van.

Nálam nem alszik az ágyban, kanapén, nincs szétrágva semmi pl és jólnevelt.

Mivel olyannal nem jövök össze aki nem viselné el így nem is lesz ez ok a szakításra.

2023. ápr. 20. 16:08
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kiskutya volt. De igen, az anyjáék kegyetlenül bántak a kutyájukkal, ő pedig nem állt mellém, amikor állatorvoshoz akartam vinni. Örökre kiábrándultam belőle.
2023. ápr. 20. 21:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Én kutyásként mondom, hogy az tényleg gáz, ha valakinél tiszta kutyaszőr, kutyaszag minden, neveletlen a kutya, szex közben nem küldik ki. Az ilyentől én is herótot kapnék, de amúgy nekem eddig rendszerint nem kutyás pasijaim voltak, és a többségnél sokkal nagyobb igénytelenség volt, mint nálam. Szóval ezt se kell a kutyára fogni, aki rendszerető, az kutya mellett is az, aki igénytelen, az meg kutya nélkül is rumlis.
2023. ápr. 21. 08:51
 18/19 anonim ***** válasza:

17) én nem fogtam a kutyára az igénytelenséget és rumlit, de azért tény, hogy a kutyaszag az kutya eredetű.

Amúgy szeretem a kutyákat, de a szaguktól sajnos nagyon rosszul vagyok, egy csomó kutyás szemében már ennyiért is pokolra jutok :D sok esetben amúgy nem lehet elkerülni a kutyaszagot - pl egy barátnőmnek nagyon öreg kutyája van és hiába van nála patikatisztaság (és a kutyust is gondosan ápolja), a szagot bizony az egész lakásban érezni lehet. (Ő amúgy nem érzi, ahogy pl a dohányosok sem érzik a cigiszagot a saját lakásukban).

2023. ápr. 21. 11:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Én szeretem az állatokat, de úgy gondolom szabályok szerint élhető. Nyílván lakásban nehéz, én is rühellem ha az ágyamba lenne, s tiszta szőr minden. Ezért kell nekik is magán szférát kialakítani. Saját ágy, mindennap fésülni, séta után lábakat mosni mert bármit behozhat stb... De aki "emberként" kezeli őket s rájuk hagy mindent, hagyjuk....
2023. ápr. 26. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!