Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki az, akit nem szégyellnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az, akit nem szégyellnél bemutatni a barátaidnak, családodnak?

Figyelt kérdés
2024. jan. 9. 17:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Bárki, akit nem szeretek.
2024. jan. 9. 17:40
 2/12 anonim ***** válasza:
46%

Akit nem szegyellnek ?

Hogy lehet eleve ilyet kérdezni?

2024. jan. 9. 17:43
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Ja, várj, úgy értettem, hogy akit szégyenlenék. Akit szeretek, azt miért szegyellnem? Vagy a barátaimat.
2024. jan. 9. 17:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Senki, mert megvalógatom kivel lépek kontaktusba.
2024. jan. 9. 17:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nagyon fontosnak tartom a véleményüket, de nem azért, mert adok rá, hanem mert zavarna, ha rosszat gondolnának rólam. Ezért nagyon időset vagy nagyon fiatalt nem mutatnék be, mondván, "csak neki kellett, ennyit tud" véleménnyel nem tudnék mit kezdeni.
2024. jan. 9. 18:14
 6/12 anonim ***** válasza:
WTF??? Eleve csak azt mutatom be akivel komolyabban gondolom - nyilvánvalóan nem fogom szégyellni.
2024. jan. 9. 18:20
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Én elszeparálnám egymástól őket. Az én rokonaim az én rokonaim, nem az övé. Én se vagyok kíváncsi az ő rokonaira.

A rokonoknak meg semmi közük hozzá, hogy kivel vagyok, ha vagyok valakivel. Nem az ő kapcsolatuk.

2024. jan. 9. 19:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Kolompár Györgyöt.
2024. jan. 9. 19:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Én még azt is bemutattam, akit szégyelltem :D

Fúúúú nagyon szégyelltem, de szerelmes is voltam belé egyben, a tini hormontúltengéses agy csinál ilyen érzelmeket :D

De én simán hazavittem meg baráti találkozókra is vittem, meg eleve kézenfogva sétáltam vele az utcán, néha majd elsüllyedtem szégyenemben miatta :D

2024. jan. 10. 09:13
 10/12 anonim ***** válasza:
7- egy ilyen kapcsolat fenntarthatatlan, hogy ennyire hermetikusan elzárod az életedtől. Illetve nem fenntarthatatlan, csak szexkapcsolatnak hívják.
2024. jan. 10. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!