Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő múlva szépülök meg a nő szemében?
Találkoztam egy nővel, a nő azt mondta hogy bocsi de nagyon nem vagyok az esete... mert hogy olyan vagyok mint Hofi Géza.
Viszont nagyon jól éreztük magunkat és ezekszerint volt akkor kémia is mert azt mondta hogy szeretne velem találkozni még...hány hónap mire megszépülök a szemébe?
Halott ügy, ha elsőre nem tetszel valakinek külsőre, akkor sok kérdés nincs.
Ha nekem nem tetszik egy nő külsőre, akkor abból semmi nem lesz. Lehet bármilyen kedves meg odaadó, az első leendő alkalommal felszedek egy olyat aki tetszik is.
4 - Vége is lett annak a kapcsolatnak. :'D
Hidd el, az első jobban tetsző péniszt megfogja lovagolni.
Felejtős lesz, valóban.
Hofi Gézának minden elismerésem, mert jó humora volt, szimpatikus és őszinte ember volt, de külsőre nem épp egy szépségideál.
Ha külsőre Hofi vagy, akkor belül már hiába vagy Brad Pitt, vagy C. Ronaldo.
Bár nem tudom, hogy nekik milyen a személyisége, de érted. :D
Fordítva kell lennie. Kívülről Brad Pitt, belül meg Hofi. Jóképű is vagy, meg humoros, szimpatikus ember is. Nyerő páros. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!