Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A szépülőkor hány éves kortól...

A szépülőkor hány éves kortól hány éves korig tart a lányoknál?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Gyakran mondják,hogy a tini lányok beleesnek egy ún. szépüĺőkorba,ez tényleg létezik,ha igen mitől és meddig tart?Köszi a válaszokat.

2014. júl. 21. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Hű, én nem hallottam ilyenről, de elképzelés alapján a tini kor után és a fiatal nő között tudom elképzelni. Tehát pl 17-24. :) Egyébként bennem mindig is az volt valahogy, hogy a 22-24 éves nők a legszebbek, emrt fiatalok, de nőiesek.
2014. júl. 21. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
én sem hallottam még ilyenről
2014. júl. 21. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Én világéletmben ronda voltam, de amióta átléptem a 21 évet, azóta a férfiak csak úgy forognak utánam (nem kivágott felső , se miniszoknya!) és sok randihívást kapok és 3X megkérték már a kezem. A régi ismerőseim szerint megszépültem. Én nem tudom, de érzem, h vmi változott.
2014. júl. 21. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam kb 16 éves koromban kezdődött, akkor tanultam meg, mi áll jól, és testileg-lelkileg is sokat fejlődtem azóta folyamatosan.
2014. aug. 2. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!