Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mamahoteles csajok is olyan hátrányból indulnak mint a férfiak?
11 akkor minek kezdesz olyannal aki mama hiteles??
Ez az egész kő kemény öngól volt a részedről 🤣🤣🤣
#12, 13
Igen, ez már megint az a kérdező, aki legalább a 10. kérdést írja ki arról, hogy ő lakással rendelkező paliként elvárja nőktől is a saját lakást, és hogy valami 650 ezer körül keres, és egy 400 ezret kereső nő már kuka nála. Erősen beakadt nála ez a fizetés/lakás lemez, hétről hétre ezt ismételgeti, mert meg van sértődve, hogy elvárnak tőle bizonyos egzisztencia-szintet, és az elmúlt két barátnője többet akart költeni a saját fizetésénél. Gondolom ha valaki megkérdezi tőle, mit dolgozik, abból már rögtön arra következtet, hogy "milyen anyagiasak a nők".
A korábbi kérdéseit látva, a kérdező a tízszer olyan anyagias és zsugori, mint azok a nők, akikre az anyagias bélyeget ragasztja.
De amúgy én nem értem. Én sem állok össze nálam sokkal kevesebbet kereső / mamahoteles / tanulatlan férfival, de nem várom folyamatosan a visszaigazolást a világtól. Én eldöntöttem, hogy milyen elvárásaim vannak, és kész. Nem izgat, hogy melyik széplélek mit gondol róluk.
Javaslom, kérdező, valahogy te is akadj most már le a Gyakoriról. Telejsen mindegy, hogy mit gondolnak, de tényleg. Azt teszel, amit jónak látsz.
Kösz, hogy lepontoztatok (14-es), itt az újabb bizonyíték, hogy ugyanaz a csávó, akiről írok, mondtam h 650 ezer a fizuja, ezt a témát tolja heti 20 kérdésben:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A mai anyagias, mamahoteles stb. kérdések java részét is fix, hogy ő írta. Ha valakinek nem lenne világos, minden egyes kérdéséhez oda van írva, hogy "nem troll/incel kérdés", innen is levehető, hogy ezek mind egy embertől származnak, csak a legtöbb embernek irtó gyenge a megfigyelési képessége. Mondtam én h erősen beakadt nála a lemez, de többször nem írom le, akinek van kedve, majd válaszolgat az 50. ilyen kérdésre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!