Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mamahoteles csajok is olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mamahoteles csajok is olyan hátrányból indulnak mint a férfiak?

Figyelt kérdés
TROLL válaszolók mellőzzenek!!
2024. jan. 8. 13:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Én pl saját lakásban élek és nem állnék le egy mamahoteles csajjal, aki majd fészket akar rakni nálam. Ez szerintem teljesen jogos elvárás tőlem, amit tudok adni, azt várom el.
2024. jan. 8. 13:53
 12/19 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, te most azt a választ akarod kiprovokálni, hogy a mamahotel csak a férfiak esetében hátrány, a nőktől nem várja el senki az önállóságot, igaz? Csak úgy tűnik, hogy a saját csapdádba estél, mert itt is visszaigazolják, hogy bizony nőktől is elvárják az önálló életvitelt a férfiak.
2024. jan. 8. 13:55
 13/19 anonim ***** válasza:

11 akkor minek kezdesz olyannal aki mama hiteles??

Ez az egész kő kemény öngól volt a részedről 🤣🤣🤣

2024. jan. 8. 15:00
 14/19 anonim ***** válasza:

#12, 13

Igen, ez már megint az a kérdező, aki legalább a 10. kérdést írja ki arról, hogy ő lakással rendelkező paliként elvárja nőktől is a saját lakást, és hogy valami 650 ezer körül keres, és egy 400 ezret kereső nő már kuka nála. Erősen beakadt nála ez a fizetés/lakás lemez, hétről hétre ezt ismételgeti, mert meg van sértődve, hogy elvárnak tőle bizonyos egzisztencia-szintet, és az elmúlt két barátnője többet akart költeni a saját fizetésénél. Gondolom ha valaki megkérdezi tőle, mit dolgozik, abból már rögtön arra következtet, hogy "milyen anyagiasak a nők".

A korábbi kérdéseit látva, a kérdező a tízszer olyan anyagias és zsugori, mint azok a nők, akikre az anyagias bélyeget ragasztja.

2024. jan. 8. 15:32
 15/19 anonim ***** válasza:
10%

De amúgy én nem értem. Én sem állok össze nálam sokkal kevesebbet kereső / mamahoteles / tanulatlan férfival, de nem várom folyamatosan a visszaigazolást a világtól. Én eldöntöttem, hogy milyen elvárásaim vannak, és kész. Nem izgat, hogy melyik széplélek mit gondol róluk.

Javaslom, kérdező, valahogy te is akadj most már le a Gyakoriról. Telejsen mindegy, hogy mit gondolnak, de tényleg. Azt teszel, amit jónak látsz.

2024. jan. 8. 16:06
 16/19 anonim ***** válasza:

Kösz, hogy lepontoztatok (14-es), itt az újabb bizonyíték, hogy ugyanaz a csávó, akiről írok, mondtam h 650 ezer a fizuja, ezt a témát tolja heti 20 kérdésben:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

A mai anyagias, mamahoteles stb. kérdések java részét is fix, hogy ő írta. Ha valakinek nem lenne világos, minden egyes kérdéséhez oda van írva, hogy "nem troll/incel kérdés", innen is levehető, hogy ezek mind egy embertől származnak, csak a legtöbb embernek irtó gyenge a megfigyelési képessége. Mondtam én h erősen beakadt nála a lemez, de többször nem írom le, akinek van kedve, majd válaszolgat az 50. ilyen kérdésre is.

2024. jan. 8. 19:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a nők a pénzedre(+lakás, kocsi) mennek!
2024. jan. 8. 20:30
 18/19 anonim ***** válasza:
38%
2, Milyen 100 000? Pesten 180 + rezsi alatt nem kapsz olyat ami nem egy putri.
2024. jan. 8. 22:30
 19/19 anonim ***** válasza:
38%
Dehogynem kapsz, bőven 180 alatt vannak normál albérletek.
2024. jan. 8. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!