Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jobb fajta csinos vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jobb fajta csinos vékony nőknek miért nem jó a pocakos egyszerűmelós ? 😡🤔

Figyelt kérdés
Tényleg sose fog kedvezően változni az életünk? Meg kell dögleni vagy mi kell ? Háború ? Vírus ? Ufók ? Tömeg katasztrófa (ami elviszi a fiatal menő vékony fiukat) vagy megszüntetni az internetet? Hogy a nők ne tudjanak válogatni csak a személyes ismeretségi körökben? És akkor jó lesz nemi a hentes Józsi ? Meg a gyári melós Béla ? Meg a biztonsági őr Zolika ? 😡😡
jan. 7. 19:18
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
Képen volt pocakja?
jan. 8. 18:24
 62/66 anonim ***** válasza:
85%

Halkan megsúgom, hogy nem csak a fiataloknak tud jó alakjuk lenni.

Tudod én pl középkorú nőként most jobb alakkal rendelkezem, mint fiatalon volt, mert megelégeltem a felcsúszó kilókat és nekiláttam mozogni meg kalóriát számolni.

Igen, én is napi 8 órát dolgozom, de lefekvés előtt a sorozat előtti chipszezést tornára és edzésre cseréltem. Igen, minden nap, 1-2 óra edzés. Igen, napi kb 1500-1600 kcalt viszek be. Igen, főzök magamra.

Nem, nem érdekelnek a kövér pasik. Nem csak a kinézetünk de az életmódunk is merőben más. Többet már nem akarok egészségtelen vackokat tömni magamba és elhanyagolni a mozgást.

jan. 9. 01:41
 63/66 A kérdező kommentje:

62

Talán nem kéne ilyen faék módjára gondolkodnod.

Vékony /sportos = keveset eszik és sokat mozog

Dagadt = nem mozog és zabál

😅

Persze más forgatókönyv nem is létezhet! Ha ez ilyen egyszerű lenne akkor én több versenyt nyernék mint anno Arnold. Sajnos ez nem így működik.

jan. 9. 06:21
 64/66 anonim ***** válasza:
100%
Ah, so, szóval te egészségesen élsz, rendszeresen sportolsz, de hát te vagy az a fránya kivétel, akin nem segít semmi. Biztos ez, most őszintén?
jan. 9. 07:06
 65/66 anonim ***** válasza:
86%

63

Te most meghazudtolod a fizika törvényeit?

"Vékony /sportos = keveset eszik és sokat mozog

Dagadt = nem mozog és zabál"

Pedig ez pontosan így van. Aki vékony/sportos, az keveset eszik/egészségesen táplálkozik, és sokat sportol.

Aki dagadt az pedig pontosan azért dagadt, mert nem elég, hogy zabál, mint egy állat, de emellett egészségtelen kajákat, gyors kajákat eszik, és a tetejébe nem is mozog semmit. Hát így bárki elhízna.

Ezzel csak magadat csapod be ember, hiába próbálod ezt kimagyarázni, ezt lehetetlen. Mindenkinek a testalkatán lehet látni, hogy ő egészségesen él e, hogy egészséges kajákat eszik, és sportol e.

Aki elvan hízva, az 99%, hogy azért dagadt, mert zabál és nem mozog semmit.

A maradék 1% pedig hormonproblémákkal küzd, de ők nagyon kevesen vannak, és a kövér emberek többsége a pajzsmirigy "betegségére" fogja, vagy ő "inzulinrezisztenciája van". Francokat, csak könnyebb erre fogni, mint letenni a pizzát, hamburgert, fánkot, palacsintát, és helyette húst, zöldségeket enni, és mozogni.

jan. 9. 09:14
 66/66 anonim ***** válasza:
84%

"Küldj már egy képet magadról kérdező. Olyannyira kíváncsi lettem most, hogy vajon hogy nézel ki."

Őszintén, #52, amit ez itt lenyom, szerintem oly mindegy már, hogy néz ki.

De nem hiszem el, hogy ennyire "egyszerű" legyen valaki, mint a kérdező, ez tuti, egy troll, aki évek óta itt szórakoztatja magát, mert semmilyen élete sincs.

jan. 12. 07:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!