Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jobb fajta csinos vékony nőknek miért nem jó a pocakos egyszerűmelós ? 😡🤔
Figyelt kérdés
Tényleg sose fog kedvezően változni az életünk? Meg kell dögleni vagy mi kell ? Háború ? Vírus ? Ufók ? Tömeg katasztrófa (ami elviszi a fiatal menő vékony fiukat) vagy megszüntetni az internetet? Hogy a nők ne tudjanak válogatni csak a személyes ismeretségi körökben? És akkor jó lesz nemi a hentes Józsi ? Meg a gyári melós Béla ? Meg a biztonsági őr Zolika ? 😡😡2024. jan. 7. 19:18
51/66 anonim válasza:
"Tényleg sose fog kedvezően változni az életünk?"
Rajtad múlik.
"Meg kell dögleni vagy mi kell?"
Kevesebb bevitt kalória és több testmozgás.
Szívesen.
52/66 anonim válasza:
Küldj már egy képet magadról kérdező. Olyannyira kíváncsi lettem most, hogy vajon hogy nézel ki.
53/66 A kérdező kommentje:
52
Kizárt. Mégha megfelelőnek tartana néhány olvasó akkor is lenne 509 konkurencia negatív komment meg 1-2 ideges női tag aki ha nem is tartana annyira rondanak akkor is azt mondaná gonoszságból.
2024. jan. 8. 16:42
56/66 anonim válasza:
55
Na küldött közben. Háááát, én már kezdem érteni, hogy miért vagy egyedül, ne haragudj.
57/66 A kérdező kommentje:
Nem küldtem senkinek kèpet.
2024. jan. 8. 17:21
58/66 anonim válasza:
57
F*szt nem, akkor ki küldött? :D Jelentkezzen.
De most tényleg nem te küldted kérdező?
59/66 A kérdező kommentje:
58
Tényleg nem én küldtem.
2024. jan. 8. 17:50
60/66 anonim válasza:
Naah, valami fantom pocis egyszerumelos beuszott a farvizeden :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!