Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jobb fajta csinos vékony nőknek miért nem jó a pocakos egyszerűmelós ? 😡🤔
Figyelt kérdés
Tényleg sose fog kedvezően változni az életünk? Meg kell dögleni vagy mi kell ? Háború ? Vírus ? Ufók ? Tömeg katasztrófa (ami elviszi a fiatal menő vékony fiukat) vagy megszüntetni az internetet? Hogy a nők ne tudjanak válogatni csak a személyes ismeretségi körökben? És akkor jó lesz nemi a hentes Józsi ? Meg a gyári melós Béla ? Meg a biztonsági őr Zolika ? 😡😡2024. jan. 7. 19:18
13/66 anonim válasza:
És nem érted, hogy a nőknek hogy lehetnek elvárásai a párjuk alkatával kapcsolatban...
14/66 anonim válasza:
12-nem én találtam ki, egy hasonló kaliberű kérdésben volt:-)
15/66 anonim válasza:
"Nekem csak normális nők tetszenek. Pici mellek, törékeny kicsi nőies test."
Nekem meg csinos,karcsú nőként a túlsúly nélküli, sportos, egészséges életmódot élő férfiak.
16/66 anonim válasza:
56-szor kiírhatod a kérdést, hogy miért nem kellesz senkinek, de ettől ez nem fog változni. Ha úgy gondolod, a hasad áll a csinos nők és teközted, akkor búcsúzz el a hasadtól és fogyd le. Ennyire borzasztóan egyszerű.
18/66 anonim válasza:
A pocakos egyszerűmelósnak miért nem jó a lógócsöcsű csámpásMari?
Naugye
20/66 anonim válasza:
Nekem jó a pocakos eccerűmelós 😇... festeni, tapétázni, villanyt, vécét, gázt, autót szerelni.
Puszi, a cSiNOsvÉkoNy nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!