Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mért hazudnak mindig?
Figyelt kérdés
azt mondják,nem számít nekik a lájk,ha nekem nem számít a lájk,nem rakok ki facebokos társkereső csoportba 5 percenként képet és mindeggyiken 300 lájk,meg kirakjátok magatokat fürdőruhába aztán oda irjátok csak komoly kapcsolat céljából írjanak férfiak2024. jan. 7. 19:11
21/22 anonim válasza:
20
"nem kivántam senkinek rosszat" :DD
Dehogynem. Hát olvasd vissza, amit írtál. Idézzem?
"még nem volt nőm az semmi,meg ott a ekezem,akkor ,akkor ők is legyenek ebbe a helyzetbe"
Jó, hagyjuk. Én nem kötök beléd, nem veszekedek veled, és nem írok többet, de te meg akkor gondolkodj el majd ezeken a dolgokon, hogy attól mert másoknak rosszat kívánsz, a te helyzeted még nem lesz jobb.
22/22 anonim válasza:
Ilyen lájkolgatós kislányokkal nem is érdemes kezdeni. Durva önértékelési problémájuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!