Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mért hazudnak mindig?
Figyelt kérdés
azt mondják,nem számít nekik a lájk,ha nekem nem számít a lájk,nem rakok ki facebokos társkereső csoportba 5 percenként képet és mindeggyiken 300 lájk,meg kirakjátok magatokat fürdőruhába aztán oda irjátok csak komoly kapcsolat céljából írjanak férfiak2024. jan. 7. 19:11
11/22 A kérdező kommentje:
barátnő nem kell?csak kani?:)
2024. jan. 7. 19:35
12/22 anonim válasza:
11-en férfiaknak hívom őket, a te kategóriáddal nem állok le.
13/22 anonim válasza:
Én ilyet nem csinálok...
Azonban nekem már nem egyszer hazudott pasi, hát biztos vonzom a hülyéket.
14/22 anonim válasza:
Micsoda problémák komolyan... Ennél nagyobb bajod az életben ne legyen kérdező.
15/22 A kérdező kommentje:
14,neked se kivánok többet,soha többé ne nőzzél,aztán meglássuk mikortol fogod a falat kaparni
2024. jan. 8. 12:25
17/22 anonim válasza:
15
:D Hát már lassan 1 éve tényleg nem nőzök, mert már együtt vagyok valakivel, így a falat se kell kaparnom, de neked mi a bajod? Olyan feszültnek tűnsz még a képernyőn keresztül is. Add ki magadból, hátha a kis bárány lelked megnyugszik.
18/22 A kérdező kommentje:
feszült vagyok,amiért minden nő levegőnek néz
2024. jan. 8. 12:31
19/22 anonim válasza:
18
Értem, és akkor te jobban érzed magad attól, ha másnak is a saját szerencsétlenségedet kívánod?
20/22 A kérdező kommentje:
nem kivántam senkinek rosszat,le irtam többször mi a gondom,erre megkaptam hogy az hogy még nem bactam,még nem volt nőm az semmi,meg ott a ekezem,akkor ,akkor ők is legyenek ebbe a helyzetbe azt utána osszák az észt
2024. jan. 8. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!