Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg több az aszex meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg több az aszex meg szexből kiábrándult nő mint férfi vagy csak én érzem így?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben bár én magam nem vagyok aszexuális van aszex lány ismerősöm, és sokan panaszkodik, hogy nem nagyon talál magának aszexuális férfit. konkrétan pl. az aszexuális társkeresőkön is ahogy néztem ott vele pont fordított az arány mint a heteroknál, tehát egy aszex férfire több nő is jut! vagy ha több nem is, de mondjuk ilyen 1:1.5-höz az arány, ami teljesen más mint a heteroszexuálisoknál, ahol társ -és szexpartner- keresőknél általában nagy férfi túlsúly van. Ennek mi lehet az oka? Miért "termel ki" a társadalom ennyi női aszexuálist?

jan. 7. 06:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el, hogy a párod azt mondja, együtt vacsoráztok. 3 órán át főztök, megterítetek, hattyúkat csináltok a szalvétából. Majd mikor kész a kaja, magának szed Wellington bélszínt, eléd meg odatesz egy szelet párizsis kenyeret. És mosogathatsz el utána.

Jó érzés az orgazmus, maszturbálni isteni. De a konkrét szex egyszerűen nem éri meg. Az előkészület, az utórendezgetés, a másnap, egyszerűen nem éri meg.

jan. 7. 09:42
 22/26 anonim ***** válasza:
20, nem mindegy, mert az aszex magas libidóval akar szexelni veled, csak nem vonzódik hozzád.
jan. 7. 09:43
 23/26 anonim ***** válasza:
12 vagyok. Hiába vagyok lepontozva. Nézzétek utanna a szexuális irányultságoknak.
jan. 7. 10:17
 24/26 anonim ***** válasza:
Aszexuálisok simán kereshetnek párt.
jan. 7. 10:19
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Az aszexnek nincs libidoja es nem is vonza igazan mas nemi szerve ...
jan. 7. 10:21
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

De az aszexnek lehet libidója. Nézz be aszex redditbe, mennyire szenvednek a magas libidós aszexek.

Hetero a másik nemhez vonzódik, homo az azonoshoz, bi kettőhöz. Csodásak az előszavak, ugye. Az a- egy fosztóképző, a vonzalom hiányát jelöli, nem a libidó hiányát.

jan. 7. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!