Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak 40-es éveikben mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak 40-es éveikben mire számíthatnak ha újra ismerkedniük kell?

Figyelt kérdés

2024. jan. 6. 14:15
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

# 10

hát igen akkor jól gondoltam én. Erre tippeltem.

2024. jan. 6. 14:35
 12/30 anonim ***** válasza:
17%
Nem kell aggódni a kor miatt,rengeteg apakomplexusos csaj van.
2024. jan. 6. 14:37
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindig sok mindentől fugg-kortol függetlenül. Hogy tartja magát a ferfi, milyenek az eletkorulmenyei, milyen nők között keresgél? Az az elhízott, alacsony státuszú, rosszul fizetett munkát végző 40-es pasi, aki huszonéves vekonycsinos barátnőt szeretne, az ne sok sikerre számítson.

Ha valaki reálisan, a saját korosztalyaban hasonló paraméterekkel rendelkező jelöltek között keresgél, az szerintem simán talalhat part.

2024. jan. 6. 14:40
 14/30 anonim ***** válasza:
95%

Nem csak apakomplexodos csajok, meg elhízott, apolatlan ötvenesek vannak. Rengeteg negyvenes elvált nő van, igaz nekik már valóban nem olyan feszes a testük, és 1-2-3 gyerek is tartozik hozzájuk, de attól még lehetnek csinosak, igényesek, és jó társak.

40 felett már ez a normális, ezt az átlagos 40-es pasi is lássa be, aki már kicsit pocakos, valamennyire kopaszodó, a sötétebb hajúak meg már deresednek is.

És jó esetben nem is 20 éves picsogós, bulizós kislányra vágyik, hanem érett nőre.

2024. jan. 6. 14:51
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Én rengeteg szívással szembesültem, megalázó helyzetek sokaságába kerültem. A saját szintemen (normális testsúly, diploma, biztos munka, rendezett anyagiak) esélyem sincs, talán 2-vel 3-mal lejjebb, vagy olyannal, aki az ország másik flében él. De az már kívül esik a tolerálható tartományon. Egy-egy futókapcsolatot leszámítva semmi sem jött össze hosszú évek alatt.
2024. jan. 6. 15:43
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
#14es válaszoló leírt mindent.
2024. jan. 6. 16:10
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

"de a 40-es nők meg azt mondják velük nem akarnak nagyon vagy csak azok akik idióták vagy igénytelenek"

Ez biztos nem igaz, hogy minden idősebb pasi idióta vagy igénytelen.

2024. jan. 6. 16:26
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok mindentől függ, komplex dolog. Az egyik legfontosabb kérdés, van-e gyereked, mert ha igen, célszerű gyerekes nőt keresned. Ha nincs, akarsz-e vagy sem. És még sorolhatnám, összegezve, találhatsz párt, nyilván nem lesz egyszerű, de nem lehetetlen.
2024. jan. 6. 16:35
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
Átlagos 40-es férfi 20milliot keres.
2024. jan. 6. 17:16
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon a nők átlagosan 29 évesen szülik az első gyereküket. Tehát el kell fogadnia, hogy a nők nagy részének már van gyereke a 30-as éveikben.
2024. jan. 6. 17:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!