Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként ti hol ismerkedtek?

Figyelt kérdés
Nincs ötletem, hogyan és hol tudnék új emberekkel ismerkedni. Online nem szeretek, személyesen hogy szoktatok ismerkedni?
2024. jan. 6. 13:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Próbáltam már többször az online dolgot…de be kell lássam túl felszínes vagyok online, a kinézetre megyek.

Nyáron volt egy fiú akivel ismerkedtünk, vele személyesen találkoztam és kinézetre abszolút nem az esetem, de nagyon jól éreztem magam vele. Viszont ha mondjuk bejelölt volna random valahol, nem kezdtem volna el vele ismerkedni…úgyhogy ezért maradnék a személyes ismerkedésnél

2024. jan. 6. 13:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Buli helyett van egy jobb ötletem, ha ennyire nem szeretsz szórakozóhelyre menni: menj el valami barátnőddel társasjátékozós helyre. Oda azért mennek az emberek, mert szeretnek társasozni. Na, ott simán lehet, hogy valaki kinéz magának és pár nap múlva már randid lesz vele.
2024. jan. 6. 13:22
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ez nagyon igaz. Exem sokszor olvasott parkban és mindig mesélte hogy ki jött aznap oda hozzá.

De a legjobb az volt, mikor 4 percet késtem egy randiról, addig leült egy padra a lány, és annyi idő alatt le is szólította egy srác. Bár ő különösen szép lány volt

2024. jan. 6. 13:27
 14/23 A kérdező kommentje:
Ez az olvasós dolog jó ötlet, köszönöm. Amúgy is szeretek olvasni, a természetben lenni. Mondjuk nem ebben az időben :D De ha tavaszig nem találkozok senkivel, bevetem ezt
2024. jan. 6. 13:28
 15/23 anonim ***** válasza:
72%

A mai parkapcsolatok haromnegyede online kezdodik.

Lemondasz a ferfiak 95%rol ha ezt kilovod, es a tarsadalmi mobilitásod is csökken.

De persze te tudod es te döntesz az önszabotázsról.

2024. jan. 6. 14:07
 16/23 A kérdező kommentje:
Számomra sajnos nagyobb önszabotázs az online ismerkedés
2024. jan. 6. 14:10
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, kérdező?
2024. jan. 6. 14:12
 18/23 A kérdező kommentje:
30
2024. jan. 6. 14:14
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Én 27 voltam, mikor rám írt a jelenlegi párom. Közösségi oldalon, nem társkeresoztem sosem. Nem vagyok egy szelfizgetős típus, de hobbimról, itt-ott magamról megosztottam pár képet. Felfigyelt rám, megdícsérte amiket készítek és így kezdtünk beszélgetni.

Próbálj meg kicsit jelen lenni ilyet téren valahol, hátha.

2024. jan. 6. 14:24
 20/23 A kérdező kommentje:

Jelen vagyok, rám szoktak írni, bejelölni stb.

Viszont ha nem tudom milyen a vibeja élőben, milyen az illata, a hangja, a mosolya, a mozdulatai akkor nem fog érdekelni. Tudom, hogy ezt meg úgy lehet kideríteni, ha találkozok velük. Viszont ha meg nem fognak meg a képei, nem veszem rá magam, hogy találkozzak velük.

Tisztában vagyok azzal is, hogy saját magamat hátráltatom 😅

2024. jan. 6. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!