Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként ti hol ismerkedtek?

Figyelt kérdés
Nincs ötletem, hogyan és hol tudnék új emberekkel ismerkedni. Online nem szeretek, személyesen hogy szoktatok ismerkedni?
2024. jan. 6. 13:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
20%
A Tindert nyomják a szingli nők minden nap 2-3-4 órán keresztül és 100 férfiból max. 2-t húznak jobbra.
2024. jan. 6. 13:04
 2/23 anonim ***** válasza:
90%

Hol élsz?

Összefuthatnánk veletlenül :)

2024. jan. 6. 13:05
 3/23 anonim ***** válasza:
36%
Én csak élőben.
2024. jan. 6. 13:06
 4/23 A kérdező kommentje:

Mondom hogy az online ismerkedést nem preferálom

2024. jan. 6. 13:08
 5/23 A kérdező kommentje:
De helyileg hol? Kávézókban oda mentek vagy hogy?
2024. jan. 6. 13:08
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg egy barátnődet, hogy menjetek el pénteken vagy szombaton egy szórakozóhelyre. Majd ott fognak nálad próbálkozni férfiak, ha legalább átlagosan nézel ki.
2024. jan. 6. 13:11
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék részeg emberekkel ismerkedni :D
2024. jan. 6. 13:13
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Élőben szeretnék, de nincs lehetőségem, ezért online. Ha neked sincs más lehetőséged, akkor hiába ódzkodsz tőle, az csak évekig tartó olyan szintű egyedüllétet eredményez, hogy még egy randid sem lesz. Tapasztalat. Én is tele voltam ellenérzéssel a netes társkereséssel szemben, rühellem a mai napig is. De ha nincs más...? 23-tól 31 éves koromig full egyedül voltam, mert élőben sehol senki és semmi. Már nagyon bánom. "Az igazit" persze így sem sikerült megtalálnom, már le is késtem róla, de a semminél, a totális nihilnél még az is jobb, ha legalább néha van valami interakció egy nem az igazi, de nem is olyan rossz kategóriájú férfival.
2024. jan. 6. 13:15
 9/23 anonim ***** válasza:
31%
Nagy a különbség aközött, hogy valaki kicsit be van csípve vagy konkrétan részeg.
2024. jan. 6. 13:16
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha az online ismerkedést minden formában ennyire elutasítod, azzal a saját lehetőségeidet is nagyon beszűkíted kérdező. Szoktak még manapság élőben is ismerkedni az emberek, de én úgy vettem észre hogy egyre ritkul.

Egyébként a titok nyitja annyi, hogy tedd magad elérhetővé azzal hogy megjelensz helyszíneken. Ülj ki a parkba egy könyvvel (oké ne most, hanem majd tavasszal). Járj el rendezvényekre. Hobbiszakkörök. Szóval érted a lényeget.

2024. jan. 6. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!