Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként van hogy férfin nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként van hogy férfin nem látjátok hogy csóró, aztán meglepetésként ér hogy az?

Figyelt kérdés
Vagy ez leplezhetetlenül látszódni fog a külsején?

2024. jan. 5. 11:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent, hogy csóró? Aki valójában pénzes, az nem fog mindenféle hülyeséget összevásárolni, rolexel meg arany fogakkal rohangálni mint egy újgazdag tinifiú, hanem úgy fog öltözködni, mint bárki más.
2024. jan. 5. 11:41
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Jókat szoktunk itthon nevetni ezeken.

A baráti társaságunk viszonylag jó módú, de nem mondanád meg róluk. Mi sem vagyunk csórók, de a külsőségeken ez abszolút nem jelenik meg. Na jó, talán a házunkon. Ha a férjemet látnád most pl... Ezeréves macinaciban megy koszosan csemperagasztóért a 15 éves lepattant kis Suzukinkkal és megkértem, hogy ugorjon be a boltba is. Biztos nem fordulnak meg utána a csajok ilyenkor. :D Pedig ha a számla egyenlege a homlokára lenne írva...

2024. jan. 5. 11:48
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Nekem lenne pénzem mindenféle drága szarokra (már bocsánat), de gondolom a jelzőből már sejtheted a viszonyulásomat. Ezeréves ruhákat hordok (persze azért minimális igényességgel), ősrégi telefonom van és nem érdekel, ki minek néz:D

Viszont az étkezésre odafigyelek, hogy minőségi ételeket fogyasszak, de az meg ugye a négy fal között történik, tehát ez nem olyan látványos, és sokat utazom.

Nekem így komfortos.

2024. jan. 5. 11:58
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Ki számít csórónak?
2024. jan. 5. 13:13
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem a 20-30-as éveiben az embereknek ezt nem lehet megtippelni, mert mindenki rongyot akar rázni, aztán simán lehet, hogy hónap végén nulla ft van a számlájukon. 50 felettieknél esetleg, mert ott már látszik, ki tudott minőségi életet élni, mennyit tudott szánni az egészségére és az igényességére. Persze itt sem törvényszerű, lásd 1-2 politikusunk, de egy jól öltözött, fiatalos megjelenésű idősebbről nem gondolnám, hogy 30 éve a gyárban szív. De ők már párkapcsolati szempontból nyilván nem érdekelnek.
2024. jan. 5. 13:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Igenyesen oltozkodni nem draga.. sokan keverik a jo stulist es a nagy markakat.. a legtobben izlestelenek akik nevesebb markakat hordanam ,nincs stilus erzekuk ,nem passzolnak egymashoz a ruha darabok.. A stilus jo oltozkodes nem keverendo a marka bohoc stilus nelkuli senkikkel.
2024. jan. 5. 14:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Rajtam egy időben mindig meglepődttek hogy az vagyok.

Mert van lakâsom, kocsim, jó ruháim.... De ezen kívül a fizumból annyi marad, hogy tudok enni meg rezsit fizetni.

Minden más pénz megy a kislányomra.

De érdekes mód ez nem lekoptatáshoz vezet, hanem ahhoz hogy kiszállnak a hercegnő szerepből és mernek valódi nők lenni.

Aki dolgozik, akinek szintén nincs egy forintja se és mer boldog lenni egy sétától, vagy BKV jegy áron vett sétahajókázástól 😉

2024. jan. 5. 15:15
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Ki a csóró ?

Akinek nincs ingatlana autója és mondjuk havi keresete nettóban nincs 800 ezer?

2024. jan. 5. 15:49
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
7. Vagy egy jo ocso gyrostol nem formed el ,vagy az automatas kavet nem szegyenli, vagy jol erzi magat a kozelben levo tonal . Mindenki mindebkit majmolni akar , kifele mutatni hogy neki mi van es midekozbdn elfelejtenek onmaguk lenni es boldogok.
2024. jan. 5. 15:53
 10/12 anonim ***** válasza:
64%

9.

Én nem felejtem el és úgy látszik hogy a nők sem.

Pontosan tudják hogy Magyarországon a fizud 60%a megy a Fidesznek, a maradékból meg fizetsz rezsit kaját gyereket és kB ennyi. Nincs több.

2024. jan. 5. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!