Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kaptok csak ugy meglepeteskent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaptok csak ugy meglepeteskent ajandekot a pasitoktol? Ha igen, miket?

Figyelt kérdés

2021. jan. 1. 22:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Es ha nem, akkor rosszul esik? Vagy az rosszul esik, hogy masokat elhalmos a parjuk ajandekokkal, es hogy ok boldogabbak, ti meg nem kaptok?
2021. jan. 1. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Apróságokkal rendszeresen meglep, egy szál virág, egy csoki, egy vacsirendelés hogy ne kelljen főzni, a kedvenc energiaitalom, ilyesmik. Ez odavissza működik és jólesik mindkettőnknek, ennél nagyobb ajándékokra nem is vágynék:)
2021. jan. 1. 23:10
 3/5 anonim válasza:
31%

Nekem nem az ajándékozás a szeretetnyelvem. Őszintén nagyobb dolgokat nem is szeretek kapni... Az nekem kellemetlen, ha mondanom kell, hogy akkor ezt és azt vegye meg, ez X összeg és majd én ettől boldog leszek.

Én magamnak megveszem, amit szeretnék, vagy ami tetszik, nem várom el tőle, hogy ő a farfetch.com-on az ezer designer cipő között eligazodjon, kitalálja, hogy nekem a 8, vagy a 12 centis sarkú cipő tetszene, stb. Ráadásul amiket akarok, általában nem két forintos dolgok, így ha olyat venne, ami nem tetszik, amire nem vágyom, akkor rosszul érezném magam. Egyrészt, mert kidobott egy csomó pénzt a semmire így, másrészt pedig hogy mondod meg a szerelmednek, párodnak, hogy amit vett, az pont nem jó...

Kisebb dolgokkal szokott meglepni, főleg virággal, a kedvenc bonbonommal, wellnessel. Nekem ez bőven elég.

2021. jan. 1. 23:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Néha kapok. Pl ha külföldi útról jön haza. Általában különleges ékszereket hoz, pl borostyán fülbevalót. De néha csak úgy megveszi a kedvenc csokimat, vagy, ami nem kerül pénzbe, pl meghagyja az ebédje felét (munkahelyen ebédel, nem itthonról visz) mert tudja hogy azt az ételt én is szeretem, és hazahozza nekem.
2021. jan. 2. 01:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Az exem mindig meglepett valami aprósággal. A mostani párom nem, de nem is tudna, mert kb 24/7ben együtt vagyunk. Egy helyen dolgozunk és emiatt a busi vírus miatt máshova sem tudunk menni (külföldön élünk)

Jól esne, de majd meglátjuk mi lesz a vírus után

2021. jan. 2. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!