Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szoktatok csak úgy meglepetésként egy szál rózsát vagy bármilyen virágot kapni párotoktól?
Figyelt kérdés
Szeretitek, ha ilyesmivel meglepnek titeket?
Akiket nem szoktak, ti szeretnétek, lenne igényetek rá?
2016. febr. 1. 17:48
1/14 anonim válasza:
Igen, szoktam kapni a páromtól és nagyon örülök neki. :)
2/14 anonim válasza:
Előfordult már virág is (olyan is, amit maga szedett) vagy éppen egy finom süti.
3/14 anonim válasza:
Nem igénylek ilyesmit, így nem szoktam kapni.
4/14 anonim válasza:
De gáz,az exed volt az első válaszoló.:D
5/14 anonim válasza:
Nem szokott, bár én többször a szemébe mondtam egyenesen, hogy örülnék neki meglepiként évente 2-3 alkalommal :D
Ennek ellenére sem kapok.
6/14 anonim válasza:
Jaj, de sok irigy ember van itt. A válaszom azért lett lepontozva, mert én kapok és boldog vagyok, ti meg nem és megkeseredettek és rossz kapcsolatban vagytok nyilván. Igen, rúgjunk bele még a másikba, hogy azért neki se legyen már olyan jó.
Tipikus magyar mentalitás.
1-es kommentelő voltam
7/14 A kérdező kommentje:
4#
1) Nem biztos
2) A te exed is
3) Leszarom
Nem én pontoztalak le 72%-os.
2016. febr. 1. 18:41
8/14 anonim válasza:
Én nem szoktam kapni, de lenne rá igényem.
9/14 anonim válasza:
# 5, 8: Ti is meg szoktátok lepni a párotokat valamivel (nem feltétlenül virággal), vagy csak lenne rá igényetek, hogy ő meglepjen?
10/14 anonim válasza:
A kapcsolat elején kaptam, az utóbbi 1 évben nem, pedig nagyon örülnék neki. 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!