Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szoktatok csak úgy meglepetésként egy szál rózsát vagy bármilyen virágot kapni párotoktól?
Figyelt kérdés
Szeretitek, ha ilyesmivel meglepnek titeket?
Akiket nem szoktak, ti szeretnétek, lenne igényetek rá?
2016. febr. 1. 17:48
11/14 anonim válasza:
Szoktam, de ritkábban, mint igényem lenne rá :). Nyilván nem naponta, de egy picit gyakrabban, mint havonta :).
És mielőtt egyesek fanyalognának: igen, meg szoktam lepni a barátom :).
21L
12/14 anonim válasza:
Egyszer kaptam virágot tőle meglepetésből. Nem feltétlen igénylem, mert amúgy sokszor meglep, csak nem feltétlenül virággal. Pl. gyűjtöm a bélyeget, kártyanaptárt, szóval ha talál, akkor ad nekem. Vagy csokit, sütit. Ez fordítva is működik, én is viszek neki gyakran sütit, csokit, vagy bármit, amiről említi, hogy szüksége lenne rá.
13/14 anonim válasza:
Lenne rá igényem, de sajnos még nem kaptam csak úgy... 3 havonta legalább elvárnám... Ha én boltban vagyok, és látok valamit ami neki jó lenne, tetszene neki, vagy már utalt rá, hogy kell neki, akkor meglepem vele
14/14 anonim válasza:
Szeretnék néha virágot kapni a férjemtől,de nagyon ritkán szoktam. Nagyon hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!