Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes elmenni prostituálthoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elmenni prostituálthoz hogy elveszítsd a szüzességed, ha egész egyszerűen nem vagy alkalmas párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Már nagyon tele vagyok szexuális frusztrációval, ha meglátok az utcán, buszon egy számomra vonzó nőt, akkor az első dolog amint hazaérek az az hogy maszturbálok. Van hogy naponta háromszor is. Klinikai depresszióban szenvedek és súlyos önbizalomhiányom van. Jártam pszichológushoz két évet, de nem segített, nem tudtam előtte megnyílni, nem bíztam meg benne. Jelen esetben nem fér bele a költségvetésembe sajnos.

Próbálok ismerkedni, szocializálódni, de úgy veszem észre egyetlen nő sem "tekint rám férfiként", kb. a friendzone kategóriába esek mindenkinél. Nem látok a jeleket hogy szabadna-e romantikus jelleggel közelednem feléjük. Tudom, depressziós embert senki sem akar, de már évek óta szenvedek, egy fél tucat gyógyszert kipróbáltam, most is szedek, de nem segít. Az önbizalomhiány meg nem javul, hiába olvasok róla, érek el sikereket az életben, egész egyszerűen bármi történik nem érzem magam elég jónak, nem tudom magam elfogadni, nem tudok magamra büszke lenni.

Meg fog-e valaha sajnálni egy nő és fog-e tudni szeretni minden hibámmal együtt, vagy egy reménytelenül naiv kis féreg vagyok hogy ilyen egyáltalán megfordul a fejemben? Egy beteg állat lennék hogy vágyom a testi kapcsolatra, nem csak a lelkire, miközben tudom hogy nekem nem jár az ilyen, mert nem vagyok elég jó?

Tényleg az egyetlen megoldás a fizetős nő, csak hogy érezzem milyen amikor valaki hozzád ér? Mi van ha a tudat hogy egy nő csak azért enged magához közel, mert fizetsz neki csak még jobban le fogja rombolni a nem létező önbizalmam?

Mi a fenét kezdjek magammal?

22 éves vagyok.

jan. 5. 08:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%

Ha nincs pénzed terápiára, olvass könyveket a témában, hátha segít. Esetleg beszélj a háziorvossal, aki elküld pszichiáterhez, hátha segít.

És könyörgöm bízz meg a szakemberekben. Nyílj meg előttük

jan. 5. 10:32
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Szia. Nő vagyok. 22 én is súlyos önbizalomhhiányos és félénk voltam. Nekem voltak kapcsolataim de mind kudarc volt. Az első komoly kapcsolatomba idegbeteg, toxikus ember voltam. Semminek nem tudtam örülni. Mikor vége lett fellélegeztem és elkezdtem edzeni, dolgozni, ismerkedtem a munkahelyen. Felismertem a hibáim és változtattam. Felfogás kérdése és baszott nagy munka egy önbizalom felépítése. Elköltöztem otthonról (a családi kapcsolatok is nagyon gázak voltak nálam, ezek miatt is voltam olyan amilyen)

Aztán jött a következő kapcsolatom ahol bántalmazás és terror alá estem. Véget vetettem nagyon nehezen

Aztan megismertem meg egy fiút aki nem tűnt olyannak mint amilyennek elképzeltem mert neki is hasonló gondjai voltak de idővel tökre aranyos, kedves és szerethető lett amiért törődtem vele. Mint egy hervadt rózsa amit megöntözöl és gyönyörű lesz. :) Nagyon szeretjük egymást.

jan. 5. 16:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Ezzel annyit szeretnék mondani hogy igen vannak olyan nők akik meglátják benned a valódi kincset. De ehhez neked kell nagyon sokat dolgozni, ha nagyon akarod akkor bármi lehetséges. Higyj magadban és ne add fel
jan. 5. 16:35
 14/17 anonim ***** válasza:
11%
Annyira gyűlölöm az ilyen ösztönlény palikat, hogy meglátnak egy nőt, oszt már mennék haza recskázni. Gusztustalan vagy. Jó hogy már nem odamész, azt megerőszakolod, csak mert te férfi vagy és ez neked jár.
jan. 5. 19:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Én prostival vesztettem el 30 évesen, utána sokat jártam hozzájuk. Nekem segített, mert miután szebbnél szebb nőkkel szexeltem, utána egyáltalán nem izgultam a nők társaságába többet. Nem estem hasra tőlük, mert akkor szexeltem egy 18-20 éves gyönyörű prostival, amikor csak akartam. Talán megérezték ezt a nők, hogy nem vagyok már annyira feszült,aztán sikerült is nőkkel randiznom, sőt később feleségem is lett.

VISZONT még szerintem is korai 22 évesen prostira gondolni. Majd ha 30 felett leszel, és addig mindent megteszel amit csak tudsz és akkor se jön össze, na akkor azt mondom, hogy akkor érdemes elgondolkodni rajta.

jan. 5. 23:03
 16/17 anonim ***** válasza:
12-es leírta - nyugi van, nincs hiszti, fiatal vagy, és egészséges! Társaság / pl. egy önkéntes munkával már jönnek az emberek. Hasonló helyzetben anno elkezdtem politizálgatni (a társaság miatt), de rá kellett jönnöm, hogy nem csak a kormányunk hányadék. Az önkéntes munkával nehezebb mellé nyúlni, ha van rá időd, próbáld meg 🤗
jan. 6. 15:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Menj el mindenképp mert úgyse fog változni semmi ha te nem teszel érte

Elmész és fokozatosan épülni fog az önbizalmad akkor majd fogsz tudni nyitni a lányoknál

jan. 7. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!