Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30+ No miert valik "ertektelenne" a piacon, ha szingli maradt, ne adj Isten, meg el is valt (de gyerek nincs belole!) ?
Bocs, de ez butaság. Az óra leketyeg. 35 felett már komoly es néha drága orvosi segitseggel, veszelyeztetett terhesseggel johet baba. A baba szuletesi rendellenessegeinek es egyeb betegsegeinek (autizmus stb) az eselye sokszorosa. Es mi van ha egy ferfi tobb gyereket akar?
Egy 35 feletti nő nekem, harmincas ferfinak, teljesen ertektelen parkapcsolati szempontbol, mert egy huszas nővel sokkal konnyebb, biztonsagosabb csaladot alapitani. Emellett persze fiatalosabbak, szebbek szamomra, de ez már egyéni preferencia.
"Az óra leketyeg. 35 felett már komoly es néha drága orvosi segitseggel, veszelyeztetett terhesseggel johet baba"
El vagy tevedve.
38 évesen egy gyerekkel ismertem meg a második férjem, szintén nem a piacon :D
Neki nem volt gyereke, jóval fiatalabb nálam. Most már van, 42 éves koromban, mindenféle "drága orvosi segítség" nélkül, problémamentes terhességből született 🙃
Nezegess orvosi statisztikákat, szimpla, közismert biológiai tényekről nem nyitok vitát.
Aha. De aztán ha ADHDs lesz, mindenre allergiás, gluténos, enyhe autista, stb (hogy csak a lightos dolgokat említsem) akkor az csak az égből hullott alá. 🙃
Tény: a legegészségesebb emberek 30 alatti anyáktól születnek. Az is tény, hogy sokkal több energiája van egy huszonéves anyának mint egy negyvenesnek, én pedig a legjobbat szeretném a gyerekeimnek. Mivel az átlagkereset és átlagvagyon sokszorosával gazdálkodok, az egzisztencia nem érdekel. Ergó egy 30 feletti nő sosem volt versenyképes nálam, kizárólag 25 alatt ismerkedtem amig szingli voltam. Emellett az sem vonz hogy valami mar ket evtizede lovagolja a péniszringispilt, ezért is a fiatal lányok vonzóbbak. Nem tudnék pozitiv érvet felsorolni egy harmincas mellett, az anyagiakon túl, amire nincs szükségem.
Ez a válaszom a kerdesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!