Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 30+ No miert valik "ertekt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30+ No miert valik "ertektelenne" a piacon, ha szingli maradt, ne adj Isten, meg el is valt (de gyerek nincs belole!) ?

Figyelt kérdés
jan. 5. 02:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Hiszed vagy sem, van akinek nem csak a kinézet számit!
jan. 5. 07:04
 12/25 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is hülyeség a piacon nőt árulni. Most hogyan, a kelkáposzta meg a paradicsom után a következő dobozban?
jan. 5. 07:09
 13/25 anonim ***** válasza:
22%

Bocs, de ez butaság. Az óra leketyeg. 35 felett már komoly es néha drága orvosi segitseggel, veszelyeztetett terhesseggel johet baba. A baba szuletesi rendellenessegeinek es egyeb betegsegeinek (autizmus stb) az eselye sokszorosa. Es mi van ha egy ferfi tobb gyereket akar?

Egy 35 feletti nő nekem, harmincas ferfinak, teljesen ertektelen parkapcsolati szempontbol, mert egy huszas nővel sokkal konnyebb, biztonsagosabb csaladot alapitani. Emellett persze fiatalosabbak, szebbek szamomra, de ez már egyéni preferencia.

jan. 5. 09:35
 14/25 anonim ***** válasza:
86%
Bogarka, egy csomó gyerekes, elvált nőnek van új kapcsolata
jan. 5. 10:35
 15/25 anonim ***** válasza:
87%

"Az óra leketyeg. 35 felett már komoly es néha drága orvosi segitseggel, veszelyeztetett terhesseggel johet baba"

El vagy tevedve.

jan. 5. 10:37
 16/25 anonim ***** válasza:
76%

38 évesen egy gyerekkel ismertem meg a második férjem, szintén nem a piacon :D

Neki nem volt gyereke, jóval fiatalabb nálam. Most már van, 42 éves koromban, mindenféle "drága orvosi segítség" nélkül, problémamentes terhességből született 🙃

jan. 5. 10:44
 17/25 anonim ***** válasza:
33%

Nezegess orvosi statisztikákat, szimpla, közismert biológiai tényekről nem nyitok vitát.

Aha. De aztán ha ADHDs lesz, mindenre allergiás, gluténos, enyhe autista, stb (hogy csak a lightos dolgokat említsem) akkor az csak az égből hullott alá. 🙃

Tény: a legegészségesebb emberek 30 alatti anyáktól születnek. Az is tény, hogy sokkal több energiája van egy huszonéves anyának mint egy negyvenesnek, én pedig a legjobbat szeretném a gyerekeimnek. Mivel az átlagkereset és átlagvagyon sokszorosával gazdálkodok, az egzisztencia nem érdekel. Ergó egy 30 feletti nő sosem volt versenyképes nálam, kizárólag 25 alatt ismerkedtem amig szingli voltam. Emellett az sem vonz hogy valami mar ket evtizede lovagolja a péniszringispilt, ezért is a fiatal lányok vonzóbbak. Nem tudnék pozitiv érvet felsorolni egy harmincas mellett, az anyagiakon túl, amire nincs szükségem.

Ez a válaszom a kerdesre.

jan. 5. 11:13
 18/25 anonim ***** válasza:
Azt nem értem hol konstruktív beszélgetés az, hogy azon nyafogsz hogy te 39 évesen és 364 naposan kiket szeretnél választani, ha rád nézne valaki. Válassz olyat amilyet akarsz, illetve próbálkozz nyugodtan, szegényeket azért sajnálom előre.
jan. 5. 11:37
 19/25 anonim ***** válasza:
16%

Hogy ma is tanulj valamit (ha tudsz angolul).

[link]

jan. 5. 11:38
 20/25 anonim ***** válasza:
83%
23 évesen szültem egy 39 éves férfitól. Lányt. Autista lett + ADHD-s, glutén, tejfehérje és sok más érzékenységgel. Ezt csak úgy itt hagyom...
jan. 5. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!