Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig annak tetszem és az vonzódik hozzám aki nekem nem tetszik és nem vonz mint nő?
Aki nekem nem tetszik az odáig van értem meg vissza. Nem egy nő volt aki mondta, hogy azt csinálok vele amit akarok.
Volt mikor bele mentem ilyen kapcsolatba, de nem voltam boldog és nem élveztem.
Akik tetszenek, vonzanak azok vagy már az elején éreztetik, hogy ők milliárdos pasit keresnek vagy össze jövünk és kiderül, hogy mások vagyunk vagy összejövünk és elő jön a nőből a követelőzés, kritizálás.
Magyarul hamar tönkre megy a kapcsolat vagy el sem kezdődik csak egy kis kavarás vagy ahogy a nők mondják ez csak egy kis fellángolás volt majd 180 fokos fordulat. A kedves csinos nő hírtelen egy felsőbbrendű követelőző kritizálló borzalommá válik belsőleg.
Miért Miért Miért????????
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Nőként ugyanez.
Mit jelent az, hogy a sajàt szintemen keresni?
Leìrok egy pèldàt.
Össze jössz egy àtlagos kinèzetű helyes arcù nővel.
Engem is jòkèpűnek mondanak.
A nő örökölt egy kis lakàst a nagymamàtòl mert őt tàmogatta a csalàd. Engem soha semmibe.
Majd egy hònap randizàs utàn a nő szakìtani akar. Van olyan nő aki megmondja, hogy bocs azèrt mert neked nincs lakàsod ès van olyan nő aki meg kitalàl valami kifogàst.
Ilyen esetben a nő mièrt több mint èn?
Okosabb? Nem
Szebb? Nem
Humorosabb? Nem
Pusztàn annyi, hogy ő szerencsès volt mert alà toltak egy lakàst èn meg nem.
Ez ùgy lenne korrekt, ha azt mondanà, hogy olyan pasit keresek akinek a csalàdja egy szinten van az enyèmmel.
De ugye a csalàdodon nem tudsz vàltoztatni mert az adott.
De mondhatnèk olyan pèldàt mikor egy nő azt vàrja, hogy ő nevetessem meg, vìgasztaljam, vidìtsam fel minden nap.
Miközben ennek a nőnek nincs jò szövege, nincs jò humora csak elvàrja a pasitòl, hogy szòrakoztassa.
Èn pont azt tapasztalom, hogy a nők olyan dolgokat vàrnak el a fèrfiaktòl amiben ők kifejezetten gyengèk.
Tehàt mindegy milyen szinten van a nő a többsègnek nagyon magasak az elvàràsai.
Ezt ìrta valaki egy màsiknkèrdèshez de teljesen egyetèrtek mert èn is ezt tapasztaltam.
"A (fiatal 30-35 alatti) nők önbizalmának nagy részét a kinézetük adja. Ha átlagos kinézetűek, nem okosak, vagy unalmasak, akkor is garantált a 100 lájk a faceen, ha kiraknak egy képet. Szerinted miért ennyire frusztrált egy csomó öregedő 30-as nő? Mert egyre kevésbé tudják kihasználni a testi adottságait és nézhetik, hogy a férfiak 20 éves főiskolás lányokra csorgatják a nyálukat.
Vagy ha mondjuk olyan helyen dolgoznak (bolt vagy nem tudom) garantált, hogy napi 10-20 férfi bókol nekik. Kedvesebbek velük, hamarabb segítenek nekik, könnyebb jutnak álláshoz stb.
És felfuvalkodottan válogathatnak, lekoptatnak a férfiak kb. 80%-át. Szóval igen, nemcsak elszállnak, hanem borzasztóan túl is értékelik magukat.
Egyébként én komolyan szánalmas tartom férfiként, hogy a férfiak nagy része knyalja a tök átlagos nők seggét is. Persze hogy ennyi átlagos képességű és kinézetű arrogáns nő van.
Amúgy is igen, feljebb írta is női válaszoló, csak nem a teljes igazság. Ahogy én látom, a mai nők a testükön kívül mást nem nagyon visznek a kapcsolatba, és már nem is igazán bájosak vagy nőiesek. Viszont a férfitől elvárják, hogy jóképű legyen, és ami még fontosabb: domináns legyen, oldja meg problémákat, ne mutasson érzelmeket, szórakoztassa a nőt. Ellenkező esetben látszólag ok nélkül szakít.
ma 09:34
Privát üzenet
Hasznos ez a válasz?
29/29 anonim ***** válasza:
#28 30-40 évesen is tud jól kinézni egy nő, arról nem is beszélve, hogy rengeteg az anyakomplexusos pasi és a nem-anyakomplexusosok között is rengetegen ugranak a milfekre. Én is elhittem ezt a mantrát, amit te tolsz, amíg el nem kezdtem én is közeledni a 40-hez és megtapasztalni, hogy bizony ebben a korban is nagyon kelendőek a nők.
Amit írsz, csak egy kényelmes hazugság, amivel azt sugalljátok a nőknek, hogy ha pasit akarnak, akkor adják lejjebb az igényeiket, mielőtt "kifutnak az időből". 30-40 évesen még bőven nem vagyunk kifutva az időből, ez a - számodra szomorú - igazság. Ahogy a 40-es pasik sem csupa 20 éves csajok után rohangáló, felnőni képtelen kölykök.
ma 10:25
Privát üzenet
Hasznos ez a válasz?
❮ 1 2 3
Kommentálnád a saját kérdésedet? Itt teheted meg!
Kapcsolódó kérdések:
Lehetséges, hogy azért kapok ritkán dicséretet, mert irigyek rám, vagy szimplán rosszul nézek ki?
Lehetnek önértékelési problémáim attól, ha gyerekkoromban túl sok dicséretet kaptam?
Hogyan szeressem magam úgy is, ha nem kapok külső segítséget (dicséretek, stb. ) hozzá?
Egy minden tekintetben kiváló férfi miért nem képes elfogadna a dícséretet, elismerést?
Titeket zavar, ha nem kaptok dicséretet? Mit tesztek ilyen helyzetben?
Minek nevezik az olyan embert, aki csak a rosszat "hallja" meg, a bókot, dícséretet pedig nem?
Emberek főkategória kérdései »
Emberek - Emberi tulajdonságok kategória kérdései »
Kapcsolódó témák:
Alkohol Barát Barátság Beszélgetés Család Élet Ember Érzelem Facebook Férfi Fiú Gyerek Intelligencia Iskola Kapcsolat Karácsony Lány Magyar Munka Nő Párkapcsolat Pénz Pszichológia Stressz Személyiség Szerelem Szeretet Szokás Tulajdonság Viselkedés
Ez is érdekelhet
What is My House Worth Right Now? Check Home Valuation Online!
Home Valuation
|
Hirdetés
Where Ben Shephard Lives Today At 48 Is Sad To See
Wordsa
|
Hirdetés
by Taboola
Sötét mód bekapcsolása
Te most a gyakorikerdesek.hu mobilverzióját böngészed, mely a kisebb kijelzőméret miatt nem tartalmazza a weboldal összes funkcióját.
Váltás teljes nézetre
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!