Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig annak tetszem és az vonzódik hozzám aki nekem nem tetszik és nem vonz mint nő?
Aki nekem nem tetszik az odáig van értem meg vissza. Nem egy nő volt aki mondta, hogy azt csinálok vele amit akarok.
Volt mikor bele mentem ilyen kapcsolatba, de nem voltam boldog és nem élveztem.
Akik tetszenek, vonzanak azok vagy már az elején éreztetik, hogy ők milliárdos pasit keresnek vagy össze jövünk és kiderül, hogy mások vagyunk vagy összejövünk és elő jön a nőből a követelőzés, kritizálás.
Magyarul hamar tönkre megy a kapcsolat vagy el sem kezdődik csak egy kis kavarás vagy ahogy a nők mondják ez csak egy kis fellángolás volt majd 180 fokos fordulat. A kedves csinos nő hírtelen egy felsőbbrendű követelőző kritizálló borzalommá válik belsőleg.
Miért Miért Miért????????
Ha még fiatal vagy, akkor szerencsétlenül alakulnak egyelőre a dolgaid.
Ha 25-26 éves korod felett is így marad a dolog, akkor nincs önismereted, nem tudod felmérni a terepet, nem fejlődsz.
Jó, akkor nem vesztegeti.
De mi az, hogy adja lejjebb az igényeit??? Nem lehet lejjebb adni. Ha egyszer neki nem tetszenek másfajta nők nem fognak soha a büdös életben.
Mert az a szinted.
Én 25 éves pasi vagyok, rendre nálam 6-7 évvel idősebb, duci nőknek jövök be. Evvan.
Csak egy szűk oldaladat ismeri, és arra projektál.
Ha elmondod, hogy lepkét gyűjtesz és sakkozol, lehet kiszeret belőled.
8.
Igen. Ápolt, szép arcú, jó természetű, kedves. De 32 éves, és duci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!