Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódik hozzám egy lány a munkahelyemen és nekem is tetszik de ő foglalt. Kinek volt már ilyen szituációban? ti mit tettetek?
Egy lány a munkahelyemen akinek eléggé bejövök és sajnos nekem is. Már mások is észrevették, hogy ez a szitu és, hogy keresi a társaságom, zavarban van a közelemben.
Erkölcs csőszök most hagyjanak, 90% hogy én is úgy fogok tenni, ahogy ők gondolják, de más tapasztalatára / véleményére lennék kiváncsi
Lószart foglalt, csak épp van barátja.
Ha csak a szingli nőket nézegeted akkor kizárod az értelmes nők nagy hányadát.
Beszélgess vele, flörtölhetsz finoman vele, hagyj benne nyomot és hidd el eszébe fogsz jutni, ha a mostanival nem úgy alakuknak a dolgai.
próbálom kerülni, de mindig "véletlen" arra járkál és a kölcsönös vonzalom miatt, ha már találkozunk akkor jól elbeszélgetünk
Más is azt mondta, hogy ne hagyjam annyiban, de meddig csinálja ezt az ember, mi az a pont ahol azt mondjam, hogy elég, hagyjuk?
Mi az hogy foglalt??????? Tavaly én is kavarni kezdtem egy akkor házasodott fiatal kolléganőmmel. Azt hiszed hogy ez mással nem történik meg?
Amúgy meg mit tökölsz?! Én ahogyan észrevettem hogy kóstolgat, már léptem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!