Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódik hozzám egy lány a munkahelyemen és nekem is tetszik de ő foglalt. Kinek volt már ilyen szituációban? ti mit tettetek?
Egy lány a munkahelyemen akinek eléggé bejövök és sajnos nekem is. Már mások is észrevették, hogy ez a szitu és, hogy keresi a társaságom, zavarban van a közelemben.
Erkölcs csőszök most hagyjanak, 90% hogy én is úgy fogok tenni, ahogy ők gondolják, de más tapasztalatára / véleményére lennék kiváncsi
Ha ő vonzódik hozzád, az ellen nem is tehetsz semmi. Szar a kapcsolata, lassan vége lesz.
Ha még téged is vonzza, hát jelezd. A közös munkahely nem annyira szerencsés, de hát millió ilyen pár van. Hosszú távon lehet az macerás.
Ne nyomulj nagyon, ne legyél harmadik, de ne is mondj le róla!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Azt, amúgy nem hinném, hogy szar a kapcsolata, mert posztolgat vele instagramon és facebookon (lehet ez egyáltalán nem jelent semmit).
De nagyon furán viselkedik, érintéseimre furán reagál, bejelölt aztán törölte a jelölést. Van, hogy rengeteget ír aztán napokig semmit...
Attól mert posztol nem jelenti azt hogy szuper az élete,ismerek olyat aki sokat posztol de amúgy boldogtalan.
Lehet hogy csak játszik veled de az is hogy mikor magányos akkor ír,tegyük fel ha szét teszi a lábát neked akkor ne utasítsd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!