Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jön el a pocakos melós férfiak fénykora/ideje?
10
Látom nem tetszik, amiket írtak neked. Pedig igaz. Sajnos vagy nem sajnos.
Változtass. Ha van rajtad 15-20 kiló felesleg, azt 4-5 hónap alatt le tudod adni, utána elkezdesz erősíteni, edzeni, fegyencedzés, kondi stb. tehát kevesebb, mint fél év alatt le tudod adni a felesleget + 1 év alatt fegyencedzéssel vagy kondival helyes táplálkozás mellett összehozhatsz egy vállalható, normális formát. 1-1,5 év alatt összelehet hozni.
Mindenki, aki itt rinyál emiatt már ÉVEK ÓTA csinálja ezt a sírást-rívást.
Annyi ideje csinálják konkrétan, hogy ennyi idő alatt kb. 4-szer 5-ször formába tudták volna hozni magukat, de nem, ők sírnak inkább, hogy "jajj, anyuci, meg srácok, egy kövér pasinak semmi esélye egy csinos vékony nőnél?" mikor egyértelmű, hogy nincs, de te sírsz, ez b*sz fel engem, és szerintem mindenki mást is. Lusta disznók vagytok, valljuk be.
Ha lefogynak.
Nem mintha a tényleges melósok annyira kövrek lennének. Apám szalonnával ébred, baromi zsíros ételeket eszik ebédre, uzsira egy kis tepertő, vacsira szintén szalonna, illetve néha TV-zés közben elmajszol 10-20 szaloncukrot vagy hasonló csokit.
Nincs rajta különösebb felesleg, soha nem is volt. Egész nap csinálja a lakatosmunkát, 72 évesen még mindig olyan erőben van, mint te 30 évesen sem. Egyszerűen ledolgozza azt a röpke 3-4000 kalóriát amit megeszik.
Ez melós.
Nem minden melós végez kemény fizikai munkát. A gyárban, a szalag mellett állni nem akkora kihívás.
Kérdező, inkább magadon dolgozz, mint azt várod, hogy a világ változzon meg.
12
A faterod azért nem hízik jelentősen, mert a melójával kompenzálja a célzott testmozgást. Tehát aki zabál össze vissza minden szart, mint a faterod, de nem végez jelentősebb fizikai munkát, annak előbb fog meglátszani az a sok szalonna meg csoki a testalkatán, mert kvázi nem dolgozza le azt a bevitt kalóriát. A 8-12 órás NEHÉZ fizikai munka sokkal többet ér, mint a napi 40-50 perc kardió. Bár aki minden szart megeszik, zabál mint egy állat, annak a testmozgás sem fog segíteni, mert egy tábla csokiban több kalória van, mint amennyit 30-40 perc futással az ember eléget! Ezt kevesen tudják. Tehát oké, hogy te futottál 30-40 percet, de ne higgye senki, hogy utána megehet egy tábla csokit, mert megérdemli. Hát azzal az egy tábla csokival konkrétan vissza is hízza azt a kalóriát, amit "lefutott".
Bocs ha kicsit OFF-oltam, de ezt muszáj volt leírnom.
Kérdező, add le a felesleget, és meglátod nemcsak a tested lesz "könnyebb", hanem a csajozás is. Jó tanács.
Szerintem csak az van együtt ilyen kopaszodó dagadt bolonddal aki rá van utalva.
Ha mondjuk valaki beteg , leszázalékolt, vagy rokkantnyugdíjas, akkor oké együtt lenni egy ilyen palival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!